Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

George Pușcaș lasă Genoa pentru Serie B. Unde se transferă în iarnă atacantul naționalei

George Pușcaș își face calculele pentru Euro 2024. Rezervă eternă la Genoa, atacantul naționalei este pregătit să facă o schimbare pentru a fi în formă la Euro 2024.
05.12.2023 | 15:06
George Puscas lasa Genoa pentru Serie B Unde se transfera in iarna atacantul nationalei
George Puscas, TRANSFER NEASTEPTAT Unde VA JUCA din iarna atacantul Romaniei. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

George Pușcaș a fost pariul lui Edi Iordănescu în această campanie de calificare. Criticat de toată lumea, Pușcaș a marcat golul de egalare contra Israelului și a readus România în meci. Atacantul naționalei are însă o problemă la echipa de club. Nu reușește să prindă “primul 11”.

George Pușcaș, aproape de un transfer în Serie B

“George Pușcaș e pe lista clubului de Serie B, Spezia. Ar ajunge acolo acum, în ianuarie, în iarnă. Îl vrea antrenorul, e pe listă să întărească atacul celor de la Spezia. Echipă de Serie B. Până la urmă între Serie A unde joci mai puțin și Serie B unde joci mai mult, îți iei biletul pentru Euro, cum zicea nea’ Puiu”, a spus Gabi Safta.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2023/2024, George Pușcaș a avut o contribuție sub așteptări în tricoul celor de la Genoa. Atcantul naționalei a prins doar 183 de minute jucate în 8 apariții. Pușcaș a fost titular într-un singur meci de Serie A în acest sezon și nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor.

În mijlocul speculațiilor și a interesului transferurilor din lumea fotbalului, George Pușcaș, în prezent la Genoa în Serie A, se află în centrul atenției pentru un posibil transfer către clubul Serie B, Spezia, în perioada de iarnă.

ADVERTISEMENT

Cu perspectivele de joc limitate la Genoa, Pușcaș vizează o mutare la Spezia pentru a obține mai multe oportunități de a evolua pe teren și pentru a se pregăti în vederea participării alături de România la Euro 2024.

Spezia s-a interesat de serviciile lui Pușcaș

Cu Genoa aflată în Serie A, Pușcaș se confruntă cu un parcurs dificil pentru a obține un loc în primul unsprezece, iar o mutare către Spezia din Serie B ar putea reprezenta o schimbare benefică pentru cariera sa. Echipa aflată pe locul 19 în clasamentul Serie B are oportunitatea de a adăuga forță ofensivă și experiență cu venirea atacantului român.

ADVERTISEMENT

Cu 15 meciuri jucate până acum în Serie B, Spezia se află pe locul 19, cu un bilanț de 1 victorie, 7 egaluri și 7 înfrângeri. Cu 11 goluri marcate și 21 primite, echipa a acumulat 10 puncte și riscă să retrogradeze la finalul sezonului.

Singura victorie în acest an a celor de la Spezia a fost în luna septembrie. Atunci, echipa care vrea să îl aducă pe Pușcaș a învins-o pe FeralpiSalo cu scorul de 2-1. FeralpiSalo este lanterna roșie din Serie B cu 7 puncte în 15 partide.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș are oportunitatea de a-și pune în valoare calitățile într-un mediu în care ar putea să își recâștige forma și să contribuie semnificativ la succesul echipei. În vederea participării alături de România la Euro 2024, Pușcaș caută oportunități care să îi permită să fie la cel mai înalt nivel.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și în EXCLUSIVITATE luni, marți și vineri, pe FANATIK.RO. Emisiunea debutează la ora 10:30 și poate fi urmărită în timp real, oferind informații proaspete și analize la zi. În plus, pentru fanii fideli, există posibilitatea de a viziona în premieră aceeași ediție de la ora 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Puscas este aproape de un transfer

ADVERTISEMENT