Life

George Simion a ales verighetele pentru nunta cu iubita sa. Cum arată bijuteriile

George Simion se pregătește intens pentru nunta cu partenera sa de viață, Ilinca Munteanu. Liderul AUR a achiziționat în aceste momente verighetele pentru ceremonie.
09.08.2022 | 18:02
George Simion a ales verighetele pentru nunta cu iubita sa Cum arata bijuteriile
Cum arată verighetele lui George Simion. Liderul AUR a ținut cont de tradițiile populare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Politicianul a ales verighetele pentru nunta cu iubita sa și le-a arătat tuturor cum arată bijuteriile care vor fi purtate la nunta din 27 august. Evenimentul va avea loc în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea.

Cum arată verighetele lui George Simion. Liderul AUR a ținut cont de tradițiile populare

George Simion este pe ultima sută de metri cu planurile pentru cununia religioasă cu partenera sa de viață. Liderul AUR a achiziționat verighetele pentru ceremonia cu Ilinca Munteanu, care va fi o biserică din lemn.

ADVERTISEMENT

„Ne-am găsit verighetele potrivite! Săptămâna aceasta, cu voia voastră, o să fiu în vacanță, prima oară după 4 ani. Pregătirile de nuntă merg bine”, a scris liderul AUR pe pagina de Facebook, alături de o poză cu cele două bijuterii.

Bijuteriile par a fi realizate din aur alb sau oțel inoxidabil și au un model specific tradițional. Inele au fost fotografiate lângă un buchet de lavandă, politicianul subliniind că săptămâna aceasta se bucură de prima vacanță după 4 ani.

ADVERTISEMENT

Mai exact, George Simion a plecat spre litoralul românesc și este cazat în stațiunea Olimp împreună iubita sa, Ilinca Munteanu. Concediul ar putea fi luat în calcul ca o săptămână de miere, înainte de nuntă.

Verighetele lui George Simion
Verighetele lui George Simion și ale iubitei sale. Sursa foto: Facebook.com

George Simion, dezvăluiri despre nunta cu iubita sa

George Simion nu a ales doar pentru verighete cu model tradițional inspirat din portul popular românesc, ci și legat de alte aspecte care țin de nuntă. Ceremonia va avea loc la ora 12:00 și petrecerea va începe după ora 14:00.

ADVERTISEMENT

Accesul nuntaşilor va fi permis doar persoanele care se înregistrează și au brățara personalizată la mână. Atmosfera va fi întreținută de artiști din toate genurile muzicale, printre care se numără: Nicolae Voiculeț, Carmen Șerban, Theo Rose și Raluca Diaconu.

„Sunt foarte mulți artiști care vor fi prezenți la nuntă. Am niște lăutari de aici din București, taraful lui Tudorel Pană”, a spus vedeta într-o emisiune TV, notează infoactual.ro.

ADVERTISEMENT

Totodată, George Simion a anunțat că va avea câte o pereche de nași din fiecare județ al țării noastre. Politicianul abia așteaptă să se însoare, precizând că toate demersurile pentru nuntă merg foarte bine.

ADVERTISEMENT