ADVERTISEMENT
Life

Georgiana e istorie! Jador a fost părăsit de femeia iubită: “Mi-a dat mesaj că e gata”

Autor: Alexa Serdan | 12.05.2021 | 18:49
Georgiana e istorie! Jador a fost părăsit de femeia iubită:
Georgiana e istorie! Jador a fost părăsit de femeia iubită: "Mi-a dat mesaj că e gata". Colaj: Fanatik

Jador trece printr-un moment dificil după ce fosta iubită, Georgiana, i-a dat un ultimatum. Tânăra nu mai vrea să audă sub nicio formă de artist, care în urmă cu câteva zile spera că va reveni la gânduri mai bune în privința sa. 

ADVERTISEMENT

Manelistului îi merge foarte bine pe plan profesional, dar nu același lucru se poate spune despre dragoste. Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit că nu mai este posibilă nicio împăcare cu femeie care i-a furat inima în urmă cu ani buni.

Cântărețul spera să se căsătorească cu aleasa inimii sale, însă nu a reușit sub nicio formă să o înduplece pe Georgiana. Jador a anunțat că relația cu fosta parteneră de viață este una complicată, fără să ofere prea multe detalii în acest sens.

Jador, uitat de Georgiana. Tânăra nu mai vrea să audă de artist

Jador are inima frântă, după ce a fost părăsit de fosta iubită și nu mai vrea să audă deloc de căsătorie. Fostul Faimos de la Kanal D a mărturisit că nu vrea nicio femeie lângă el, ci doar să ”golănească”, în prezent nefiind cuplat cu nimeni.

ADVERTISEMENT

„Sunt singur! Gata! Dar nu știu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata.

Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…”, a declarat manelistul la „Teo Show”, emisiune moderată de Teo Trandafir.

Jador este confuz legat de fosta sa iubită și nu înțelege comportamentul tinerei pentru care are în continuare sentimente. Fostul concurent de la Survivor România este îndrăgostit de Georgiana și numai alături de ea se vede însurat.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a transmis tinerei un mesaj emoționant zilele trecute, vizibil îndurerat că trece printr-o nouă despărțire de cea pe care o poartă mereu în inima sa.

Jador nu înțelege de ce a fost părăsit. Ce a transmis vedeta

Cântărețul speră ca Georgiana să se gândească mai bine și să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste pentru că au trecut prin multe lucruri bune și mai puțin bune împreună în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

„Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată?

Vreau să îi dea toată lumea mesaj să o întrebe de ce a plecat. Bombardați-o cu mesaje, să știu și eu de ce a plecat”, a mai adăugat Jador.

ADVERTISEMENT

Cunoscut artist și Georgiana s-au despărțit pentru prima oară în anul 2016, însă vedeta din Bacău a sperat mereu că tânăra va ierta greșelile din trecut și vor ajunge să întemeieze o familie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!