Life

Georgiana Lobonț își construiește casă! Cum arată proiectul de vis al cântăreței. Video

Georgiana Lobonț nu-și mai încape în piele de fericire! Cântăreața de muzică de petrecere s-a apucat de construirea casei visurilor sale, iar proiectul este unul destul de ambițios.
17.04.2022 | 14:25
Georgiana Lobont isi construieste casa Cum arata proiectul de vis al cantaretei Video
Georgiana Lobonț, cântăreață de muzică populară. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a adunat fiecare leu din cântările sale, iar acum îi va investi în casa la care a visat dintotdeauna.

Georgiana Lobonț își construiește casă

Îndrăgita artistă are deja proiectul vilei în care va locui cu soțul ei, Rareș, și cei doi copii pe care aceștia îi au împreună. Vedeta a vorbit despre viitoarea ei casă în cadrul reality-show-ului pe care îl are la Antena Stars, „Chef de viață”.

ADVERTISEMENT

„Nici măcar nu mi-am permis să visez la o astfel de casă. Dumnezeu e mare și această forță o primim doar de la El. Doar cu credință putem să reușim lucruri la care nu ne-am permis să visăm”, a spus Georgiana Lobonț entuziasmată întrebată despre casa ei.

Soții Lobonț au analizat în detaliu fiecare încăpere a vilei lor împreună cu arhitecta la care au apelat. Cele mai multe comentarii le-a avut de făcut Rareș, ceva mai pretențios față de partenera lui de viață.

ADVERTISEMENT

„Rareș e mai pretențios, mai realist decât mine. Are o viziune mai clară asupra lucrurilor. Eu nu am o viziune bună la schițe. Așa că mă las pe mâna lui. Când va veni partea de design interior, acolo îmi face loc”, a declarat Georgiana Lobonț.

Piscina, marea tentație

Cel mai tare a entuziasmat-o pe Georgiana faptul că parcarea va fi exact la intarea în casă, lucru pe care îl consideră extrem de util.

ADVERTISEMENT

Pe lângă living, dormitoare și camera de joacă ori de cinema a copiilor, soții Lobonț au avut câteva dileme cu privire la anumite zone ale casei.

Pe Georgiana a bătut-o gândul la un moment dat să își facă saună. După ce a discutat serios cu soțul ei, a ajuns la concluzia că în locul construirii unei saune ar umple spațiul respectiv cu plante. Își dorește o zonă verde, o zonă de relaxare.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă inițial nu a fost tentată să aibă și o piscină, arhitecta a convins-o că, pe lângă jacuzzi, sigur nu vor regreta dacă vor avea și o piscină acoperită. De piscină o să se bucure cei doi soți, dar mai ales copiii.

ADVERTISEMENT