Life

Georgiana Lobonț le oferă gratuit fanilor unul din cele mai de preț obiecte personale

04.11.2020 | 18:18
Georgiana Lobont le ofera gratuit fanilor unul din cele mai de pret obiecte personale
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a anunțat că le oferă admiratorilor ei telefonul ei personal, în semn de apreciere pentru faptul că sunt alături de ea încă de la începutul carierei artistice.

Interpreta de muzică folclorică a fost inspirată de soțul ei, Rareș, să facă acest gest. Când i s-a propus mai mult în glumă asta, vedetei i s-a părut ceva genial și a luat în serios ideea lui Rareș, așa că acum își pune la dispoziție telefonul mobil de care s-a atașat destul de tare.

ADVERTISEMENT

Mobilul este în stare perfect funcțională, căci Georgiana a avut grijă de el, însă, evident, el nu va fi oferit cu toată arhiva personală a vedetei așa cum s-ar fi așteptat fanii, ci va fi curățat de tot ce avea artista în aplicațiile sale.

Georgiana Lobonț își donează telefonul

„Eu mi-am schimbat telefonul și m-am gândit să îmi răsplătesc fanii cu un super cadou care să se potrivească oricărei persoane. Că sunt femei, bărbați, fete, baieti, tineri sau mai în vârstă, un telefon cu siguranță nu l-ar refuza nimeni”, a declarat Lobonț pentru site-ul starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

„Și mi-a dat ideea Rareș, pentru că acest telefon este in stare perfectă, poate că mulți admiratori adevărați s-ar bucura să aibă telefonul Georgianei Lobonț”, a completat folclorista.

georgiana lobonț
Georgiana Lobonț renunță la telefonul ei mobil. Foto: Instagram

Artista din Ardeal e pe val

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România.

Artista din Ardeal este celebră pentru o serie de melodii precum „Jupâneasa”, „Hai și voi” și „Vin nuntașii după mine”.

ADVERTISEMENT

Una din cele mai de succes compoziții muzicale lansate recent, dacă nu chiar cea mai apreciată, este colaborarea pe care cântăreața a făcut-o cu Armin Nicoară și Karym pentru melodia „Se vede că mă iubești”.

Piesa a strâns peste 5,3 milioane de vizualizări pe Youtube în două luni, iar artista vrea să depășească acest număr uriaș de fani anunțând noi surprize muzicale pentru admiratorii ei în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT