Life

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, mai fericiți ca niciodată. Cum s-au afișat cei doi soți, după ce s-a scris că divorțează

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan radiază de fericire, sau cel puțin asta o spun cele mai recente imagini postate de artistă.
27.01.2023 | 21:38
Georgiana Lobont si Rares Ciciovan mai fericiti ca niciodata Cum sau afisat cei doi soti dupa ce sa scris ca divorteaza
Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, mai fericiți ca oricând. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De câteva săptămâni se tot vorbește despre divorțul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, mai fericiți ca oricând

Această informația a stârnit și mai multe controverse în momentul în care numele lui Armin Nicoară a apărut și el, mulți crezând că el ar fi fost motivul separării celor doi soți.

ADVERTISEMENT

Deși Rareș Ciciovan spunea și el că divorțează de Georgiana Lobont, chiar în primele zile din an, pe internet cei doi se afișează mai fericiți ca oricând.

Recent, artista a publicat mai multe imagini pe contul personal de Instagram, alături de soțul ei. Cei doi sunt cu zâmbetul până la urechi, iar în una dintre imagini, Georgiana Lobont are în brațe un buchet de trandafiri roșii, cel mai probabil din partea soțului ei.

ADVERTISEMENT

O altă imagine postată de artistă îi surprinde pe cei doi ținându-se de mână, cu zâmbetul pe buze, lucru care i-a șocat pe fani, având în vedere că până de curând se vorbea despre divorț.

Georgiana Lobont nu a confirmat până acum și nici nu a infirmat această informație, însă a dat de înțeles că cei doi se înțeleg bine. Anterior, artista și-a anunțat fanii că ea și soțul ei se pregătesc să își pună la punct noua casă.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, ea anunța și filmarea unui videoclip și se arăta extrem de încântată de ce se întâmplă în viața ei.

Ce spunea Armin Nicoară despre divorțul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Nici Armin Nicoară, al cărui nume a fost adus în discuție atunci când s-a aflat despre divorțul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu a vrut să vorbească despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Faimosul saxofonist povestea că nu are voie să vorbească despre aceste lucruri și că nu vrea să se bage în relația nașei sale. 

”Crede-mă că nu pot să vorbesc deloc. Vorbeam până acum dacă era ceva, dar nu pot să vorbesc deloc. Nu am voie să vorbesc despre subiect.

În primul rând, mă cert cu nașa Georgiana și nu sunt în măsură. Nu vreau să fie cu supărare, dar nu vreau să mă bag deloc”, a spus Armin Nicoară, la Antena Stars.

În ciuda zvonurilor însă, s-ar părea că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au găsit o cale de mijloc și continuă să fie împreună.

ADVERTISEMENT