Sport

Georgina Rodriguez, mesaj surprinzător după ce a dezvăluit că unul dintre copiii lui Cristiano Ronaldo a fost bătut la școală în Arabia Saudită

Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, a avut un mesaj surprinzător după ce a mărturisit că unul dintre copii a fost bătut la școală în Arabia Saudită.
04.04.2023 | 10:30
Georgina Rodriguez mesaj surprinzator dupa ce a dezvaluit ca unul dintre copiii lui Cristiano Ronaldo a fost batut la scoala in Arabia Saudita
Georgina Rodriguez, mesaj surpinzător după ce unul dintre băieții lui Cristiano Ronaldo a fost bătut la școală în Arabia Saudită. Foto: Instagram - @georginagio.
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a revenit cu un mesaj surprinzător, după ce unul dintre băieții lui Cristiano Ronaldo a venit bătut de la o școală din Arabia Saudită. Familia superstarului portughez s-a mutat la Riyadh pentru a-i fi alături în experiența de la Al-Nassr.

Georgina Rodriguez, mesaj surprinzător după ce unul dintre copiii lui Ronaldo a fost bătut la școală în Arabia Saudită

Cei doi băieți ai lui Cristiano Ronaldo au avut parte de o experiență neplăcută la o școală privată din Riyadh. Georgina Rodriguez a răbufnit și a dezvăluit în presă că Matteo și Cristiano Ronaldo Jr. au fost tratați abuziv la școală în Arabia Saudită, iar unul dintre ei chiar a venit plângând de la școală pentru că a fost bătut.

ADVERTISEMENT

Totuși, modelul argentinian a revenit cu un mesaj surprinzător pe Instagram prin care a lăudat sistemul educațional din Arabia Saudită. Copiii noștri învață la o școală fantastică, cu profesioniști desăvârșiți. Apreciem enorm felul în care ei ne ajută ca familie, ca părinți, dar și la nivel personal. Din fericire, mereu am avut experiențe minunate, în fiecare țară în care am fost și la fiecare școală.

Toate sunt admirabile. Am aprecia același nivel de respect și de admirație pentru toți specialiștii implicați în educația copiilor noștri. Copiii noștri au parte de niște prieteni buni și sunt foarte fericiți la noua lor școală”, a scris Georgina Rodriguez pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Insta

Georgina Rodriguez, activă pe rețelele de socializare

Urmărită de aproximativ 48 de milioane de persoane pe Instagram, Georgina Rodriguez nu ezită să comunice frecvent cu oamenii care o urmăresc. Modelul și influencerul argentinian a postat la începutul săptămânii o fotografie cu darurile pe care le-a oferit copiilor săi și ai lui Cristiano Ronaldo.

Insta

Pe lângă activitatea din social media, Georgina Rodriguez are grijă în Arabia Saudită alături de Cristiano Ronaldo de cei cinci copii: Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmeralda. Modelul argentinian este mama Alanei Martina și a Bellei Esmeralda, în timp ce Cristiano Ronaldo Junior, Eva și Matteo au mame surogat.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo revine la Al-Nassr după perioada petrecută la naționala Portugaliei pentru debutul în preliminariile Euro 2024. Starul lusitan a marcat câte o „dublă” cu Liechtenstein și Luxemburg. în meciurile câștigate de Portugalia, cu 4-0, respectiv 6-0.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo, probleme în Arabia Saudită! Copiii săi au fost bătuți la școală în repetate rânduri

Deși Cristiano Ronaldo a evitat să vorbească despre problemele cu băieții săi din Arabia Sauditiă, Georgina Rodriguez s-a destăinuit presei spaniole. „La școală sunt bătuți și nu se apără. Așa că cedează. Unul dintre băieți a venit de la școală plângând pentru că a fost bătut. Și eu l-am întrebat: ‘La câte boacăne faci pe acasă, nu știi să te aperi singur?’.

ADVERTISEMENT

„Adevărul este că, totuși, încerc să îi fac să nu răspundă, așa că sunt foarte politicoși la școală. Nu vreau nici ca ceilalți copii să fie provocați de ai mei”, a declarat Georgina Rodriguez, potrivit presei din Spania.

Al-Nassr va juca marți, 4 aprilie, de la ora 22:00 împotriva lui Al Adalh, locul 15 în campionatul Arabiei Saudite, în etapa a 22-a. Echipa lui Cristiano Ronalo se află pe locul 2 după 21 de partide, la un punct în spatele liderului Al-Ittihad.

ADVERTISEMENT