Sport

Un fost coleg de muncă al Georginei Rodriguez demontează povestea de dragoste cu Cristiano Ronaldo: ”A fost oportunitatea ei pentru celebritate”

Georgina Rodriguez a creat o poveste prin modul cu a început povestea de dragoste cu Cristiano Ronaldo, însă un fost coleg de muncă demontează această teorie.
03.04.2023 | 19:50
Un fost coleg de munca al Georginei Rodriguez demonteaza povestea de dragoste cu Cristiano Ronaldo A fost oportunitatea ei pentru celebritate
Georgina Rodriguez a creat o poveste prin modul cu a început povestea de dragoste cu Cristiano Ronaldo, însă un fost coleg de muncă demontează această teorie. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că superba brunetă și superstarul portughez pozează într-o familie extrem de fericită, se pare că lucrurile s-au mai deteriorat în ultima vreme și au apărut zvonurile că cei doi sunt în pragul despărțirii.

Adevărul despre povestea de dragoste dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez a povestit în mai multe rânduri că povestea de dragoste cu Cristiano Ronaldo a început când s-au întâlnit în magazinul Gucci de la Madrid, acolo unde ea lucra ca asistentă de vânzări.

ADVERTISEMENT

Însă, Pablo Bone, un fost coleg al partenerei lui CR7 din perioada când lucrau pentru celebra firmă, a dezvăluit că lucrurile nu au stat chiar așa cum Georgina le-au prezentat și că aceasta era înnebunită să scape de viața grea pe care o ducea.

”Lucream cu Georgina Rodriguez la Gucci vreo două luni înainte ca ea să devină o celebritate. Ne-am întâlnit de mai multe ori lucrând în magazin, ea era la femei și eu la bărbați, îl văzusem deja pe Cristiano de câteva ori în magazin.

ADVERTISEMENT

După cum știe toată lumea, pentru că Georgina a spus-o, când s-au întâlnit cu Cristiano acesta a intrat în magazinul Gucci cu niște prieteni și cu fiul său și ea tocmai ieșea pe ușă, dar nu a fost chiar așa.

Când Cristiano a intrat în magazinul Gucci ne-am întors cu toții să ne uităm la el pentru că este o celebritate, dar doar șefii magazinului servesc acest tip de clienți”, a spus Pablo Bone, într-un filmuleț postat pe contul de Tik Tok, conform Marca.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a visat tot timpul să scape de sărăcie

Bărbatul a povestit că Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au devenit apropiați abia după o petrecere la care s-au întâlnit: ”Nu au vorbit, dar după câteva săptămâni s-au văzut la o petrecere în care s-au cunoscut puțin mai mult.

Georgina a fost mereu așa, chiar dacă nu avea mulți bani sau nu avea banii pe care îi are acum, a avut mereu acele aere de aroganță și superioritate. Până la urmă a căutat mereu să ajungă în vârf și de aceea a lucrat la diferite firme de lux. Cunoștea multă lume din viața de noapte a Madridului.

ADVERTISEMENT

Da, este adevărat că locuia într-un apartament foarte ieftin dintr-un cartier sărac, dar și-a dorit mereu să meargă înainte, și-a dorit mereu să iasă din anonimat și când l-a cunoscut pe Cristiano a fost oportunitatea ei pentru celebritate”.

Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo și mama copiilor săi a spus că inima sa s-a rupt în bucăți atunci când a aflat că unul dintre gemeni a decedat la naștere. Georgina a mărturisit că moartea bebelușului lor a fost cea mai urâtă experiență pe care a trăit-o vreodată.

ADVERTISEMENT