Sport

Gest nefiresc după FCSB – Farul 1-1. Charalambous nu l-a salutat pe Hagi de ziua lui

După egalul de pe Arena Națională, Elias Charalambous a făcut un gest nefiresc. Antrenorul de la FCSB a plecat la vestiar fără să îl salute pe Gheorghe Hagi chiar de ziua lui.
06.02.2024 | 00:40
Gest nefiresc dupa FCSB  Farul 11 Charalambous nu la salutat pe Hagi de ziua lui
După egalul de pe Arena Națională, Elias Charalambous a făcut un gest nefiresc. Antrenorul de la FCSB a plecat la vestiar fără să îl salute pe Gheorghe Hagi chiar de ziua lui. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a fost egalată la finalul meciului de pe Arena Națională de Farul Constanța, scor 1-1. Penalty-ul acordat în favoarea oaspeților a produs multe frustrări în tabăra gazdelor. Astfel, după fluierul final Elias Charalambous, de nervi, a făcut un gest nefiresc chiar de ziua lui Gheorghe Hagi.

Gest nefiresc după FCSB – Farul 1-1. Charalambous nu l-a salutat pe Hagi de ziua lui

FCSB – Farul Constanța s-a terminat 1-1, după ce gazdele au fost egalate dramatic în finalul partidei, în urma unui penalty controversat. După fluierul final, Elias Charalambous a făcut un gest nefiresc. Antrenorul “roș-albaștrilor” a plecat nervos direct la vestiar fără să îl mai salute pe Gheorghe Hagi chiar de ziua lui.

ADVERTISEMENT

“Obiectivul nostru a fost să câștigăm meciul. Acesta este fotbalul, am vorbit cu jucătorii și le-am spus că trebuie să continuăm. Să încercăm să vedem situația.

Pentru că detaliile fac diferența în fotbal. Cred că un al doilea gol ar fi închis meciul de astăzi, dar așa a fost să fie. Consider că puteam să închidem partida.

ADVERTISEMENT

Florinel a început de pe bancă în seara asta, a lipsit și de la ultimele antrenamente pentru că a fost răcit. A intrat de pe bancă și s-a văzut asta, are calitate.

(n.r. despre penalty-ul Farului) Respect decizia arbitrilor. Dacă și cei din VAR au văzut același lucru, atunci eu nu mai pot să spun nimic”, a fost declarația de după meci a lui Elias Chalarambous, potrivit Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Baba Alhassan, pus în dificultate de tactica lui Charalambous!

Baba Alhassan a recunoscut că nu i-a fost ușor să se adapteze pe stilul de joc al FCSB-ului. Fostul jucător al lui Hermannstadt speră să câștige titlul alături de echipa lui Gigi Becali. Alhassan a avut nevoie de 3 meciuri pentru a înscrie primul gol pentru liderul din SuperLiga.

„Nu este ușor. Mi-a fost greu să mă adaptez la tactică, este un loc nou, este o echipă mare. Voiam să luăm cele trei puncte, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm că vom câștiga titlul în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Este totul mai diferit. Vrem să câștigăm fiecare meci și ne pregătim de următorul meci”, a declarat Baba Alhassan, după FCSB – Farul 1-1. Ghanezul i-a luat locul în primul „11” lui Darius Olaru, care a fost suspendat cu Farul.

ADVERTISEMENT