Sport

Baba Alhassan, pus în dificultate de tactica lui Charalambous! Ce a declarat după FCSB – Farul 1-1: „E totul diferit”

Baba Alhassan a recunoscut după derby-ul FCSB - Farul (1-1) că nu i-a fost ușor să se adapteze la tactica „roș-albaștrilor”.
05.02.2024 | 23:52
Baba Alhassan pus in dificultate de tactica lui Charalambous Ce a declarat dupa FCSB  Farul 11 E totul diferit
Baba Alhassan a vorbit sincer după derby-ul FCSB - Farul, scor 1-1 în SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Baba Alhassan a spart gheața și a marcat primul gol în tricoul FCSB-ului. Ajuns în această iarnă în lotul „roș-albaștrilor”, mijlocașul ghanez a înscris din pasa lui Florinel Coman în derby-ul cu Farul, scor 1-1, în etapa a 24-a din SuperLiga.

Baba Alhassan, pus în dificultate de tactica lui Charalambous!

Baba Alhassan a recunoscut că nu i-a fost ușor să se adapteze pe stilul de joc al FCSB-ului. Fostul jucător al lui Hermannstadt speră să câștige titlul alături de echipa lui Gigi Becali. Alhassan a avut nevoie de 3 meciuri pentru a înscrie primul gol pentru liderul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Nu este ușor. Mi-a fost greu să mă adaptez la tactică, este un loc nou, este o echipă mare. Voiam să luăm cele trei puncte, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm că vom câștiga titlul în cele din urmă.

Este totul mai diferit. Vrem să câștigăm fiecare meci și ne pregătim de următorul meci”, a declarat Baba Alhassan, după FCSB – Farul 1-1. Ghanezul i-a luat locul în primul „11” lui Darius Olaru, care a fost suspendat cu Farul.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut, sincer după FCSB – Farul 1-1: „Putea să nu dea penalty”

Adrian Șut a fost integralist pentru FCSB în duelul cu Farul. Mijlocașul de 24 de ani a încasat un cartonaș galben în finalul primei reprize și va fi suspendat cu Sepsi. „Preferatul” lui Gigi Becali a comentat faza controversată în urma căreia Horațiu Feșnic, cu ajutorul VAR, a dictat lovitură de la 11 metri pentru Farul.

”Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm. O să muncim în continuare. Etapa viitoare trebuie să luăm cele trei puncte. Eu cred că putea să nu se dea penalty. Nu m-am uitat. Dawa nu vrea să dea cu capul.

ADVERTISEMENT

Suntem oameni. Pe noi nu ne-a avantajat în această seară. Nu vreau să comentez arbitrajul. E o luptă continuă. Nu s-a schimbat nimic. Suntem echipa de pe primul loc, am jucat cel mai bun fotbal și merităm să fim aici.

Ne interesează să câștigăm noi în următoarele meciuri. Mergem la fiecare meci la victorie!”, au fost cuvintele lui Adrian Șut. La finalul meciului de pe Arena Națională, Gigi Becali a intrat în direct la TV și a comentat prestația jucătorilor săi.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, impresionat de Baba Alhassan: „E mai bun decât Șut, Lixandru, chiar și decât Olaru!”

Baba Alhassan a reușit să-l impresioneze pe Gigi Becali prin jocul său de la derby-ul cu Farul. Patronul de la FCSB și-a schimbat preferințele și susține că ghanezul este cel mai bun mijlocaș din lot la ora actuală.

”Foarte repede spun așa, Baba e mai bun și decât Șut și decât Lixandru, chiar mai bun și decât Olaru. Asta e, fiecare crede ce vrea și are părerea lui”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,70 este cota pentru „X solist” la meciul FCSB - Sepsi