Sport

Gest șocant al lui Araujo către Istvan Kovacs după eliminare! Fundașul Barcelonei riscă o suspendare cruntă. Românul, pus la zid: „Nu este fault acolo”

Ronald Araujo a fost protagonistul unui gest șocant la adresa lui Istvan Kovacs! Fundașul Barcelonei a fost eliminat în prima repriză a duelului cu PSG din Champions League.
16.04.2024 | 23:51
Gest socant al lui Araujo catre Istvan Kovacs dupa eliminare Fundasul Barcelonei risca o suspendare crunta Romanul pus la zid Nu este fault acolo
Gestul lui Ronald Araujo la adresa lui Istvan Kovacs. Fotbalistul riscă o sancțiune dură. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Ronald Araujo a fost eliminat de Istvan Kovacs în minutul 29 al meciului Barcelona – PSG, manșa retur a „dublei” din sferturile UEFA Champions League. Fundașul catalanilor a văzut direct cartonașul roșu după un fault comis asupra lui Bradley Barcola la marginea careului din postura de ultim apărător.

Gest șocant al lui Araujo către Istvan Kovacs după eliminare! Fundașul Barcelonei riscă o suspendare cruntă

Nuno Mendes l-a lansat excelent pe Bradley Barcola. Tânărul atacant francez al lui PSG a căzut pe gazon după un contact cu Ronald Araujo. Reluările au arătat că stoperul uruguayan l-a lovit cu mâna peste față pe Barcola.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs nu a stat pe gânduri și i-a arătat direct cartonașul roșu lui Ronald Araujo. Faza a fost analizată în camera VAR, iar decizia din teren a lui Istvan Kovacs a fost validată. În cazul în care Barcelona va accede în semifinalele UEFA Champions League, Ronald Araujo va fi suspendat pentru meciul tur.

Mai mult decât atât, Ronald Araujo a plecat extrem de nervos de pe teren. Internaționalul uruguayan a săvârșit un gest care i-ar putea aduce o suspendare drastică. Araujo a indicat cu mâna că ar fi fost „jefuit” de Istvan Kovacs. Marca notează că astfel de gesturi sunt atent analizate de comisia de arbitri. Rămâne de văzut dacă Istvan Kovacs indică în raportul său gesturile stoperului Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs, pus la zid de presa din Spania: „Nu este fault acolo”

Istvan Kovacs a fost pus la zid în presa din Spania pentru eliminarea lui Ronald Araujo în minutul 29 al meciului cu PSG. Stoperul Barcelonei l-a lovit cu antebrațul în față pe Bradley Barcola, suficient încât atacantul francez să cadă, iar Istvan Kovacs să acorde fault și cartonaș roșu.

Eduardo Iturralde González, specialistul cotidianului spaniol AS în arbitraje, susține că „intrarea fundașului de la Barcelona nu a fost nici măcar de fault”. Aceeași părere a avut-o și Pavel Fernández, analistul de arbitraj Radio Marca.

ADVERTISEMENT

“Dacă Kovacs a arătat fault, fotbalistul trebuie să fie eliminat, el este ultimul apărător. Întrebarea este, a fost un fault? Uruguayanul doar i-a pus brațul pe umăr, acesta este motivul căderii? Nu este fault pentru mine acolo”, a declarat Pavel Fernández.

Istvan Kovacs i-a eliminat în a doua repriză pe Xavi și José de la Fuente, antrenorul cu portarii de pe Camp Nou. Cei doi au răbufnit după golurile marcate de Vitinha și Mbappe în poarta lui Ter Stegen.

ADVERTISEMENT