Sport

Gest superb după calificarea la EURO 2024! Sumă donată după licitație: „Dacă știam le dădeam două”

Autografele calificării la EURO 2024 au strâns o sumă impresionantă pentru un gest de caritate. Alin Burileanu l-a donat pentru o cauză nobilă, așa cum se întâmplă deseori.
26.11.2023 | 08:15
Gest superb dupa calificarea la EURO 2024 Suma donata dupa licitatie Daca stiam le dadeam doua
Gest emoționant după calificarea tricolorilor la euro
ADVERTISEMENT

Alin Burileanu este kinetoterapeutul „tricolorilor”, iar acesta s-a ocupat special să strângă autografele lor după calificarea la EURO 2024 pentru un gest caritabil. Tricoul echipei naționale semnat de lotul lui Edi Iordănescu a fost scos la licitație, iar pentru acesta s-au plătit 1.000 de euro.

Gest superb din partea lui Alin Burileanu! Suma impresionantă pentru tricoul cu semnăturile calificării la EURO 2024: „Dacă știam le dădeam două”

Un tricou cu semnăturile „tricolorilor” care au calificat România la EURO 2024 s-a scos la licitație pentru o campanie destinată luptei antidrog. Prețul final a fost cel de 1.000 de euro, iar Alin Burileanu se bucură că a putut să ajute într-un fel cu obținerea acestei sume impresionante.

ADVERTISEMENT

Gestul lui Alin Burileanu nu este primul de acest fel, fiind cunoscut printre „tricolorii” datorită cerințelor sale în ceea ce privește diverse gesturi caritabile. Acesta s-a ocupat personal să aducă înapoi în Craiova 18 tricouri semnate de internaționalii români pentru a fi ulterior donate sau scoase la licitație.

„Sunt toate de principiu, sunt semnăturiile calificării. Sunt vestit pentru chestia asta pentru că am disperat pe toată lumea la națională cu semnăturile. De fiecare dată când mă duc am cel puțin zece cereri să aduc tricouri de la națională cu semnături și mi le și onorez de cele mai multe ori.

ADVERTISEMENT

De data asta am avut chiar 18 tricouri semnate și toate merg către cauze caritabile, niciunul nu îmi rămâne mie. Din toată țara mă sună fel și fel de asociații, le trebuie pentru că le licitează pe internet. Tricoul acesta care s-a vândut și foarte bine a fost pentru conștientizarea luptei antidrog din ce știu eu.

S-a vândut aseară la un bal caritabil din Craiova, 180 de oameni prezenți și s-ar fi licitat de la 300 de euro. Se pare că a avut succes dacă a mers și la 1000, când a fost cumpărat de cel care a dat 1000. Dacă știam că se oferă atât de mult pe ele le dădeam chiar două”, a declarat Alin Burileanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
alin burileanu
Alin Burileanu l-a recuperat rapid și pe Nicușor Bancu. sursă foto: Sport Pictures

Alin Burileanu: „Nu le iau să fac profit, le dau mai departe în scopuri caritabile. Nu există tricou la mine în bagaj fără să fie pentru cineva

Alin Burileanu mărturisește că astfel de gesturi nu se vor opri și mărturisește că nu păstrează niciun astfel de tricou de la acțiuniile echipei naționale și le donează pe toate. Acesta mărturisește că toate tricourile sale au câte un destinatar la sfârșitul acțiunilor.

„Tricourile de data aceasta au o însemnătate mult mai mare decât ce a fost până acum pentru că sunt tricourile de la echipa care s-a calificat, adică sunt tricouri cu noroc. Dacă jucătorii o să accepte să mai semneze tricourile mele vor mai fi, tot timpul când mă văd cu tricouri în mână spun «Du-te de aici».

ADVERTISEMENT

Nu le iau să fac profit, le iau și le dau mai departe doar în scopuri caritabile sau la fel și fel de părinți care le dau copiilor. Fiecare are istoria lui, nu există tricou la mine în bagaj fără să fie pentru cineva. Doar pe cele pe care le-am primit personal de la jucători le-am oprit”, a mai spus kinetoterapeutul.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Poliția Română, folosită la o escrocherie. Mulți români au fost păcăliți
Poliția Română, folosită la o escrocherie. Mulți români au fost păcăliți
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Moartea neașteptată a unui mare scriitor român. De ce sicriul a fost transportat...
Moartea neașteptată a unui mare scriitor român. De ce sicriul a fost transportat cu sania