Fotbal intern

Gest umanitar în Liga 1! Preşedintele lui Sepsi Sfântu Gheorghe a donat un camion cu alcool sanitar pentru Suceava

10.04.2020 | 16:25
Gest umanitar in Liga 1 Presedintele lui Sepsi Sfantu Gheorghe a donat un camion cu alcool sanitar pentru Suceava
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a făcut ravagii în judeţul Suceava, cea mai afectată regiune a României. Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a numărat printre cei care nu au stat deoparte şi au acţionat în aceste vremuri grele.

Donaţie specială din partea preşedintelui de la Sepsi Sfântu Gheorghe

Cornel Şfaiţer se implică în lupta cu pandemia de coronavirus, care a afectat grav judeţul Suceava. Preşedintele lui Sepsi Sfântu Gheorghe a donat un camion plin cu alcool sanitar. Dezvăluirea a fost făcută de Ştefan Mandachi într-o postare publicată pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

“Eu v-am avertizat că în aceste vremuri binele nu se face în linişte… Și am perfectă dreptate. Inspirat de către oameni ca Armenean, Ursu, Plăcintă, astăzi Ionuț de la Imperial Slots din Fălticeni, ne-a donat 10.000 de euro, iar Voronskaya ne-a livrat un camion de alcool sanitar. Nu mie, ci Crucii Roșii (ca să vă liniștiți).

Oameni generoși, a căror bunătate a fost zgândărită de omenia altora. Ei nu ar fi donat dacă nu i-ar fi văzut pe alții că fac astfel de gesturi și dacă nu m-ar fi observat pe mine că mă zbat ca un nebun, cât e ziua de lungă, ca să strângem bani pt. Suceava! Haideți pe front! Nu v-ați plictisit pe Netflix?”, a fost mesajul postat de Ştefan Mandachi.

ADVERTISEMENT

Firma lui Cornel Şfaiţer produce alcool sanitar: “E o cerere enormă”

Pandemia de coronavirus a făcut ca alcoolul sanitar să fie cerut în cantităţi şi mai mari. Recent, Cornel Şfaiţer declara că Prodalcom, companie pe care o deţine, încearcă să aprovizioneze cât mai bine piaţa din România.

E o cerere enormă. La momentul acesta, este un produs pe care poţi să îl produci în cantităţi limitate, pentru că depinzi şi de alte materii prime, nu doar de alcool. Noi încercăm să aprovizionăm cât putem piaţa din România, dar, repet, nu depinde totul de noi”, spunea Cornel Şfaiţer pentru Monitorul de Botoşani.

ADVERTISEMENT

Ştefan Mandachi a tras un serios semnal de alarmă: “Sper din tot sufletul ca Moldova să nu devină Cimitirul României”

Ştefan Mandachi a dezvăluit, în dialog cu Horia Ivanovici la emisiunea “Fan România”, situaţia dramatică din judeţul Suceava şi a tras un serios semnal de alarmă. Omul de afaceri a susţinut că toţi factorii de decizie ar trebui să vină şi să vadă situaţia din regiunea cea mai afectată de virusul COVID-19.

“Trebuie un focus total pe Suceava, ca Moldova să nu ajungă un cimitir al României, toți trebuie să vină la Suceava, Raed Arafat, ministrul, toți. Trebuie ca toate firmele de dezinfectare profesională să vină la Suceava, echipați cum trebuie și să se facă o dezinfectare totală.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că nimeni e de rea credință, dar prin telefon se pot cenzura foarte multe informații, ministrul ar trebui să vină la Suceava. Ar trebui mai mult sprijin din partea Patriarhiei, să doneze”, a declarat Ştefan Mandachi.

ADVERTISEMENT