Sport

Gestul care nu s-a mai văzut în fotbal. Ce a făcut Dinamo Zagreb în încercarea de a-l transfera pe Luka Modric

Președintele lui Dinamo Zagreb a cumpărat o pagină de publicitate în MARCA, pentru a-l sensibiliza și aduce acasă pe starul croat.
06.04.2024 | 16:30
Gestul care nu sa mai vazut in fotbal Ce a facut Dinamo Zagreb in incercarea de al transfera pe Luka Modric
Luka Modric este dorit de Dinamo Zagreb FOTO hepta
ADVERTISEMENT

Luka Modric nu este hotărât în privința viitorului său, după ce în vară îi expiră contractul cu Real Madrid, formație la care activează din 2012.

A jucat patru ani la Dinamo Zagreb

Mijlocașul croat nu a luat încă o decizie, având de ales între fotbalul arab, cel din MLS și revenirea acasă, acolo unde e așteptat cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

Încercând să-l convingă să semneze cu Dinamo Zagreb, conducerea clubului croat a luat sâmbătă o inițiativă inedită care ar putea cântări în alegerea fotbalistului.

Președintele Velimir Zajec a cumpărat o pagină de publicitate în MARCA în care anticipează o posibilă semnătură a lui Luka Modric cu Dinamo Zagreb. Aceasta prezintă un tricou albastru cu numărul 10 și numele fotbalistului, alături de hashtag-ul #TieneTodoTodoElSentidoDelMundo. (n.r. în traducere însemnând – Are tot sensul din lume)

ADVERTISEMENT

Inițiativa președintelui lui Dinamo Zagreb, care a ales MARCA ca mijloc de comunicare pentru a-l sensibiliza pe vice-campionul mondial, a stârnit valuri în lumea fotbalului.

Modric oferta Dinamo Zagreb MARCA
Dinamo Zagreb a cumparat o pagina in MARCA FOTO facebook

Luka Modric este din Zadar, dar s-a alăturat clubului din Zagreb când avea doar 16 ani. După două împrumuturi la alte două cluburi croate, el a ajuns în 2004 la prima echipă a lui Dinamo, unde a petrecut în total patru sezoane și a câștigat șase trofee, primele din lunga sa carieră profesională.

ADVERTISEMENT

De acolo a trecut la Tottenham Hotspur pentru alte patru sezoane, înainte de a ajunge la Real Madrid în 2012, unde a bifat alte 12 sezoane.

Modric are 23 de trofee cu Real Madrid, dintre care cinci au fost Ligi ale Campionilor.  El a cucerit Balonul de Aur în 2018, când a fost vice-campion mondial cu naționala Croației. Fotbalistul are 174 de selecții pentru prima reprezentativă și nicio intenție de a se retrage, deși va împlini în septembrie 39 de ani.

ADVERTISEMENT

Barella e văzut ca înlocuitor al său

După ce Luka Modric a fost anunțat că nu i se va prelungi contractul, oferindu-i-se un post de secund în stafful lui Ancelotti, presa din Spania a început să speculeze în privința înlocuitorilor său.

În pole-position pentru venirea pe Santiago Bernabeu pare a fi fotbalistul Interului Milano, Nicolo Barella, în vârstă de 27 de ani.

Numărul zece i-a fost rezervat însă deja starului francez Kylian Mbappe, care e dat ca sigur la Real Madrid, după ce își va încheia conturile cu PSG, tot în vară.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: