Sport

Gestul care o să îl impresioneze pe Gigi Becali! Ce a făcut Tavi Popescu în ziua de Paşte. Foto

Mijlocașul de 19 ani al lui FCSB, Octavian Popescu și-a petrecut ziua de Paște la biserică, deși mai este doar o zi până la meciul extrem de important cu Farul Constanța.
24.04.2022 | 16:42
Gestul care o sa il impresioneze pe Gigi Becali Ce a facut Tavi Popescu in ziua de Paste Foto
Gigi Becali şi Octavian Popescu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB e gata să profite de un eventual pas greșit al celor de la CFR Cluj la Voluntari și joacă a doua zi de Paște la Ovidiu, cu Farul Constanța, iar Octavian Popescu s-a pregătit sufletește pentru acest meci extrem de important.

Tavi Popescu a mers la biserică și în ziua de Paște

Dacă majoritatea fotbaliștilor din Casa Pariurilor Liga 1 s-au pozat la biserică în Noaptea de Înviere, „perla” lui Gigi Becali a mers la biserică și în ziua de Paște.

ADVERTISEMENT

Tânărul mijlocaș al FCSB a postat o fotografie din curtea bisericii pe contul său oficial de Instagram, unde a făcut o urare pentru toții fanii săi: „Paște fericit!”.

Octavian Popescu, la biserică în ziua de Paște, înainte de meciul cu Farul
Octavian Popescu, la biserică în ziua de Paște, înainte de meciul cu Farul Constanța.

Urmărit de un club din Serie A și apreciat de toată lumea fotbalului, Tavi Popescu a readus-o pe FCSB puternic în lupta pentru titlu, după ce a reușit golul victoriei împotriva lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu îl aduce cu picioarele pe pământ pe Octavian Popescu: „Sunt multe lucruri pe care trebuie să le definească”

Selecționerul echipei naționale a României nu este de acord cu sumele care se vehiculează în jurul lui Octavian Popescu, chiar dacă îi apreciază foarte mult calitățile, fiind cel care l-a debutat la echipa națională:

„Eu nu resimt, nu mă interesează ce spune. Tavi Popescu e un caracter deosebit, un băiat inteligent și înțelege că sunt multe lucruri pe care trebuie să le definească”, a spus Edi Iordănescu la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu are și câteva sfaturi punctuale pentru Octavian Popescu: „Să știe când să intre în posesie, să învețe să se implice în toate momentele jocului, să se maturizeze în joc, în străinătate când mergi nu e suficient să gestionezi anumite momente doar din talent. El are etape pe care trebuie să le parcurgă și, spre interesul și binele lui, nu trebuie să le ardă”.

Gigi Becali vrea să îl vândă pe Octavian Popescu pe 50 de milioane de euro: „Acum pot să iau doar 10 milioane”

Gigi Becali e sigur că va da marea lovitură cu transferul lui Octavian Popescu, pe care speră să ia nu mai puțin de 50 de milioane de euro: „E bine că îl monitorizează, dar el nu pleacă la ora asta. Încă nu este de transferat. Eu transfer când pot lua maximum de bani.

ADVERTISEMENT

Eu tot ce am transferat nu a fost mai valoros mai departe. Maximum pentru mine e 50 de milioane de euro, la ora asta. Acum pot să iau doar 10 milioane de euro. E posibil să nu iau, dar asta e”, a declarat patronul FCSB pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 5,80 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT