Sport

Mihai Stoica le închide gura celor care îl comentează pe Octavian Popescu: „Întrebați-i pe cei ce fac sondaje despre carnea de miel ce părere au de Tavi”    

Octavian Popescu (19 ani) este cel mai mediatizat fotbalist al momentului din România. Acest lucru îl deranjează pe Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.
23.04.2022 | 12:10
Mihai Stoica le inchide gura celor care il comenteaza pe Octavian Popescu Intrebatii pe cei ce fac sondaje despre carnea de miel ce parere au de Tavi
Octavian George Popescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FCSB, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul CFR Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, duminica 17 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu (19 de ani) este cel mai în formă fotbalist din Casa Pariurilor Liga 1. Starul lui FCSB trage echipa după el în tentativa de a câștiga primul titlu după șapte ani de secetă. Tocmai de aceea, mijlocașul roș-albaștrilor a devenit și cel mai mediatizat jucător din România.

Mihai Stoica nu mai suportă părerile despre Octavian Popescu: „Mi se pare exagerat. Pe Gheorghe Tadici nu l-am auzit încă”

Octavian Popescu este al doilea cel mai bun marcator din lotul lui Toni Petrea, cu nouă reușite, cinci mai puține decât Florin Tănase, golgheterul din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Forma bună a celui care a bifat și două prezențe pentru naționala de seniori a făcut ca acesta să fie subiect de discuție pentru mai mulți oameni de fotbal din România. Printre aceștia se numără și Marius Onofraș, fost campion cu Unirea Urziceni, când MM era manager la echipa ialomițeană.

„Şi cei care merg prin mall-uri şi fac sondaje, ce parere aveţi de preţuri, ouăle sunt cum vă aşteptaţi, dar cât e kilogramul de miel în viu, cred că şi aici sunt intrebaţi ce parere au de Octavian Popescu, dacă se va pierde, dacă ţine mingea prea mult, dacă foloseşte interiorul, exteriorul dă cu 3 degete. 

ADVERTISEMENT

Niciodată nu a fost un subiect ca Octavian Popescu aşa de discutat. Oricine este întrebat de Octavian Popescu. Selecţionerul e normal să fie intrebat, dar chiar să vorbească Onofraş despre Octavian Popescu mi se pare exagerat. Pe Gheorghe Tadici nu l-am auzit încă”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Sfaturile lui Edi Iordănescu pentru Tavi Popescu

Despre Tavi Popescu a vorbit recent și Edi Iordănescu, selecționerul care l-a debutat la prima reprezentativă în amicalele cu Grecia și Israel. Iordănescu, care a lucrat cu Popescu, și la FCSB a transmis că „nouarul” FCSB-ul este deocamdată departe de perfecțiune.

ADVERTISEMENT

„Eu am lucrat cu Tavi Popescu, îi cunosc minusurile. E un talent rar, un caracter extrem de frumos, dar e departe de a fi definit. Trebuie să înveţe cum să intre în posesie, când să ia acţiuni individuale, când dinamic, când în profunzime.

Să aibă forţa să câştige dueluri. Este un talent la care mai avem mult de lucru. Dacă mesajele către el sunt proaste, îi vom face rău cum s-a întâmplat şi cu alţi ‘Messi’ înaintea lui.

ADVERTISEMENT

Eu discutam cu colegii ca să pună forţă pe el, să se maturizeze. Nu trebuie arse anumite momente. Să vină cu mentalitatea care trebuie, la acest capitol suferim foarte tare”, a declarat Edi Iordănescu la digisport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 3,20 este cota pentru „Octavian Popescu marchează oricând”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT