News

Gestul disperat al unui român: S-a aruncat în gol și a căzut peste un agent de pază, într-un aeroport din Italia

Un român s-a aruncat în gol de la etajul II, în aeroportul din Bari. Din fericire, bărbatul a scăpat cu viață. Un polițist l-a prins în "brațe".
11.05.2023 | 12:12
Gestul disperat al unui roman Sa aruncat in gol si a cazut peste un agent de paza intrun aeroport din Italia
Un român a creat momente de panică într-un aeroport din Italia. Foto: Captura YouTube.
ADVERTISEMENT

Un român a stârnit atenția călătorilor de pe aeroportul din Bari. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul al doilea și a căzut peste un agent de pază. Incidentul a creat momente de mare panică printre cei prezenți.

Un român s-a aruncat de la balconul unui aeroport din Italia

Se pare că bărbatul fugea de polițiști, care l-au oprit după ce românul a intrat în zona de îmbarcare fără să aibă bilet de zbor. Acesta sosise la Bari cu o zi înainte și intenționa să revină în România, dar nu avea bilet. După ce a fost oprit de poliție, bărbatul a reușit să scape și a fugit la etajul al doilea al aeroportului, de unde s-a aruncat în gol. Din fericire, căderea acestuia a a fost amortizată de agentul de pază care se afla la etajul inferior, salvându-i astfel viața.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit medicul și asistenta Centrului de Sănătate Aeroport (PSA), care l-au transportat la Spitalul Di Venere. Din fericire, românul nu a suferit răni grave și a fost externat. Paznicul care l-a salvat se simte bine și nu a a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un lugojean a crezut că e “superman” și s-a aruncat în gol

Nu este prima dată când românii se “înaripează” și vor să testeze senzația unui zbor. O situație tragicomică a avut loc în județul Timiș, unde un român 43 de ani a încercat să zboare, dar a sfârșit prin a plonja în gol de la etajul I al unui bloc din Lugoj. Bubuitura puternică a căderii a alertat mai mulți martori care au sunat la serviciul de urgență 112. Echipajele de prim ajutor, pompierii și polițiștii au sosit la fața locului pentru a acorda ajutorul necesar.

ADVERTISEMENT

Potrivit oamenilor legii, românul a sărit voluntar de la etajul I al blocului în care locuia. Echipajul SMURD l-a găsit pe o bancă, acuzând dureri la coloana vertebrală. Din fericire, viața “zburătorului” nu era în pericol. Românul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„În jurul orei 19.45, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzută în grădina blocului, situat pe strada Cornet din municipiul Lugoj.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, din primele verificări rezultând faptul ca un bărbat, în vârsta de 43 de ani, ar fi sărit voluntar de la etajul 1 al blocului în care locuiește.

Acesta a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă, in vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au discutat cu “zburătorul” și cu prietenul lui, care se afla în apartament. Cei doi au recunoscut că au consumat mult alcool, iar la un moment dat, unul dintre ei s-a dus să se culce, în timp ce celălalt a declarat că vrea să încerce să zboare. Acesta din urmă a deschis fereastra și s-a aruncat în gol. Spre fericire, bărbatul a scăpat cu viață.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT