News

S-a aruncat de la etaj crezând că va putea zbura, iar acum zace în spital. Cazul curios al unui lugojean care s-a crezut Superman

Un lugojean a vrut să zboare și s-a aruncat de la etaj. Bărbatul a ajuns pe mâna medicilor și a recunoscut că a exagerat cu consumul de alcool.
09.05.2023 | 14:47
Sa aruncat de la etaj crezand ca va putea zbura iar acum zace in spital Cazul curios al unui lugojean care sa crezut Superman
Un lugojean a vrut să zboare, dar a plonjat în gol. Foto: Captura video.
ADVERTISEMENT

Un incident tragicomic a avut loc, duminică seară, în Lugoj, când un bărbat de 43 de ani s-a aruncat de la etajul I al unui bloc. Mai mulți martori au auzit o bubuitură și au ieșit  pentru a vedea ce se întâmplă, găsind un bărbat care se văita. Echipaje de prim ajutor, pompieri și polițiști au fost alertați și au ajuns la fața locului.

Un lugojean a vrut să zboare, dar a plonjat în gol

Oamenii legii susțin că au fost alertați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut în gradina blocului situat pe strada Cornet din municipiul Lugoj. Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul a sărit voluntar de la etajul I al blocului în care locuia.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, “zburătorul” a fost găsit de echipajul SMURD pe o bancă, acuzând dureri la coloana vertebrala. Din fericire, viața acestuia nu era în pericol. Lugojeanul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„În jurul orei 19.45, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzută în grădina blocului, situat pe strada Cornet din municipiul Lugoj.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, din primele verificări rezultând faptul ca un bărbat, în vârsta de 43 de ani, ar fi sărit voluntar de la etajul 1 al blocului în care locuiește.

Acesta a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă, in vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Un lugojean a exagerat cu spirtoase și a prins la curaj

Polițiștii au discutat cu bărbatul care s-a aruncat de la etaj, dar și cu prietenul lui, care se afla în apartamentul “zburătorului”. Aceștia au recunoscut ca au exagerat cu spirtoase, iar la un moment dat, unul dintre ei a mers să se culce, în timp ce celălalt a spus ca vrea să zboare. Cel din urmă a deschis o fereastră și în cateva clipe, a plonjat în gol.

Bărbatul a avut noroc și a căzut pe un strat de pământ din fața blocului. Se pare că “zburătorul”  nu a suferit răni grave. Cu toate acestea, lugojeanul  a rămas sub supravegherea medicilor și a fost supus unor controale medicale pentru a se asigura ca nu a suferit leziuni interne. Acest incident tragicomic pune în evidența riscurile consumului de alcool și a comportamentului imprudent. În cazul dat, “prietenii la cataramă”  au avut norocul să scape cu viața, dar în multe alte cazuri, astfel de acțiuni pot duce la consecințe tragice.

ADVERTISEMENT

Locul ciudat în care a adormit un alt petrecăreț

Nu este prima dată când românii prind la curaj după consumul băuturilor alcoolice. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, pe nume Emil D., a suferit o accidentare la picior în urma unui incident ciudat. Doi muncitori aruncau gunoi într-un camion, când au auzit strigăte disperate dintr-o pubelă. Aceștia au descoperit că înăuntru se afla un om, care se culcase acolo. Ei au alertat serviciul de urgență, iar pompierii au intervenit și l-au salvat pe bietul om.

În urma incidentului, Emil a suferit o accidentare la picior și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În ciuda faptului că povestea pare amuzantă la prima vedere, este important de menționat că situațiile de acest gen pot fi periculoase și pot pune viețile oamenilor în pericol. Este important să fim vigilenți și să acordăm atenție la ceea ce facem, mai ales când suntem sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT