Life

Gestul făcut de Calina înainte de înmormântarea Mioarei Roman. Catinca Roman intervine: ”A vorbit cu ea”

Ce a făcut Calina înainte de înmormântarea Mioarei Roman? Catinca Roman intervine și spune adevărul, după zvonurile apărute.
28.02.2024 | 19:02
Gestul facut de Calina inainte de inmormantarea Mioarei Roman Catinca Roman intervine A vorbit cu ea
Gestul făcut de Calina înainte de înmormântarea Mioarei Roman. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a făcut Calina înainte de înmormântarea Mioarei Roman? Au apărut numeroase zvonuri în mediul online, iar Catinca Roman s-a simțit nevoită să intervină. Ce spune aceasta despre fiica sa?

Gestul făcut de Calina înainte de înmormântarea Mioarei Roman

Pierderea Mioarei Roman este una cu adevărat dificilă atât pentru Oana Roman, cât și pentru Catinca Roman. Ambele au avut nevoie de putere pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Deși înmormântarea Mioarei Roman a avut loc luni, iată că zvonuri au început să circule. Nu puțini sunt cei care au acuzat-o pe Calina că ar fi ales să se distreze la petrecerea unei prietene bune, în loc să fie prezentă la funerariile bunicii sale.

Care e adevărul? Catinca Romana a dezvăluit ce a făcut fiica sa înainte de înmormântarea Mioarei Roman. Se pare că între Calina și bunica sa exista o relație destul de specială. Acesta era extrem de afectată.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Calina ar fi stat la priveghi duminică seara târziu, ore în șir și ar fi vorbit cu bunica sa. Aceasta nu ar fi vrut însă să se înghesuie cu toată lumea la înmormântare și să vadă suferința din jur.

Ce spune Catinca Roman

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială.

ADVERTISEMENT

Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut! A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!”, a povestit Catinca Roman, pentru Click.

Unele persoane însă au fost extrem de dure și au criticat-o pe Calina pentru că nu a fost prezentă la înmormântarea Mioarei Roman. Iar asta o confirmă și Catinca Roman, care spune că a primit mai multe mesaje, inclusiv adresate ei.

ADVERTISEMENT

Au fost și persoane care au spus că fiica sa nu și-a jelit bunica. În acest sens, ea a spus că fiecare persoană în parte poate să își manifeste suferința așa cum știe mai bine, iar acest lucru nu trebuie dezbătut.

„M-am trezit a doua zi că sunt judecată de către unii și alții pe rețelele de socializare că nu am suferit, că nu am plâns acolo pe buza gropii, ca să vadă ei cât sufăr. Vreau să le spun tuturor celor care comentează în necunoștință de cauză că fiecare își trăiește doliu așa cum simte!

Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie. E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment. Eu una nu pot să plâng! Așa sunt eu!”, a mai spus Catinca, pentru Click!

ADVERTISEMENT
Tags: