Life

Gestul făcut de Damian Anghel, după separarea de Lia Bugnar. Noul iubit al lui Theo Rose s-a rupt definitiv de trecut

Damian Anghel, actualul partener de viață a lui Theo Rose, a luat atitudine după despărțirea de Lia Bugnar. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani.
01.08.2022 | 14:59
Gestul facut de Damian Anghel dupa separarea de Lia Bugnar Noul iubit al lui Theo Rose sa rupt definitiv de trecut
Damian Anghel a luat atitudine după separarea de Lia Bugnar. Iubitul lui Theo Rose confirmă relația. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul și regizorul serialului Clanul a făcut un gest care confirmă faptul că are o relație cu jurata de la Vocea României. Noul iubit al cântăreței s-a rupt definitiv de trecut și este gata să se concentreze pe actuala legătură amoroasă.

Damian Anghel a luat atitudine după separarea de Lia Bugnar. Ce a făcut iubitul lui Theo Rose

Damian Anghel, actualul iubit a lui Theo Rose, a trecut peste despărțirea de Lia Bugnar, fostă concurentă Asia Express. Vedeta de la Pro TV a șters toate imaginile cu fosta parteneră de viață, cu care a avut o relație sentimentală timp de 8 ani.

ADVERTISEMENT

Vloggerul și moderatorul podcastului La Mijloc este foarte discret legat de viața amoroasă și nu a făcut nicio declarație despre actuala poveste de dragoste. Artista este cea care a confirmat legătura care durează de ceva vreme.

La polul opus regizorul serialul Clanul spunea în urmă cu câteva luni că nu are timp pentru dragoste pentru că muncește foarte mult, dar iată că s-a îndrăgostit de o colegă de platou.

ADVERTISEMENT

Theo Rose își face debutul în actorie și este fiica lui George Mihăiță. Filmările pentru producție au început în luna mai, când vedeta a publicat ultimele poze cu fostul iubit, Alex Leonte.

Damian Anghel, adevărul despre viața privată

„La început chiar m-am gândit dacă sunt dispus să fac acest sacrificiu personal, că până la urmă asta este, nu ai vacanță, nu ai nimic, nu ai timp nici de… Am două pisici acasă și abia am timp să le hrănesc.

ADVERTISEMENT

Dar mă culc și se așază pe mine că sunt văduvite de iubire pe timpul zilei și încearcă să recupereze noaptea. E forță creativă acolo.

Într-un fel, viața mea personală a devenit serialul Clanul și mă bucur de chestia asta pentru că e ceva extrem de armonios și zilnic pleci cu satisfacție.

ADVERTISEMENT

Ai putea să ai momente de viață personală cu duiumul, dar să nu te simți fericit. Atunci, eu mi-am găsit fericirea în asta”, dezvăluia Anghel Damian într-un interviu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT