Life

Gestul făcut de Mihai Bobonete, în direct, pentru Mioara de la Vărbilău: „Nu trece anul fără să ne vedem”

Mioara de la Vărbilău, singura acordeonistă din țară, l-a cucerit pe Mihai Bobonete. Artistul este un mare fan al celebrului taraf și a povestit câteva momente pe care le-au trăit împreună.
01.09.2022 | 17:46
Gestul facut de Mihai Bobonete in direct pentru Mioara de la Varbilau Nu trece anul fara sa ne vedem
Mihai Bobonete estte un fan înrăit al Tarafului de la Vărbilau și al doamnei Mioara. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a dezvăluit că este un mare fan al Tarafului de la Vărbilău și al doamnei Mioara, singura acordeonistă de la noi din țară. Artista a fost invitată să cânte la mai multe evenimente de-ale juratului de la Românii au talent, care, de altfel, a mărturisit că se vor revedea cât de curând posibil.

Mihai Bobonete, cel mai mare fan al Mioarei de la Vărbilău. Gestul făcut de actorul din Las Fierbinți, în direct

Mioara de la Vărbilău este singura acordeonistă de la noi din țară. În vârstă de 73 de ani, aproape toată viața și-a petrecut-o cântând la evenimente. Cel care i-a pus acordeonul în mână a fost chiar tatăl său, care, deși nu avea băieți, avea nevoie de cineva care să-l însoțească la evenimente.

ADVERTISEMENT

A refuzat inițial, însă atunci când a descoperit că poate face și bani din asta, s-a răzgândit. Acum, mai bine de 60  ani mai târziu, cântă alături de soț, dar și de copiii săi.

Mioara de la Vărbilău a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a-și spune povestea de viață și a avut parte și de o mică surpriză.

ADVERTISEMENT

„Nu trece anul fără să ne vedem. Ne-a făcut pe toți să plângem”

Chiar de pe platourile de filmare ale noului sezon Las Fierbinți, ce urmează să fie difuzat din septembrie, Mihai Bobonete a intrat în direct prin apel video.

Actorul a mărturisit că este un mare fan al artistei, pe care a invitat-o să-i cânte în mai multe ocazii și de care îl leagă mai multe amintiri plăcute.

ADVERTISEMENT

De altfel, juratul Românii au talent i-a promis acordeonistei că se vor revedea cât de curând posibil și și-a amintit câteva momente pe care le-au trăit împreună.

„Tanti Mioara, să știți că n-am avut timp vara asta, dar nu trece anul ăsta fără să nu ne vedem. Să-mi încântați și mie inima cu alea ale mele. La mine acasă, s-a întâmplat un fenomen. Ei mi-au cântat și la ziua de naștere. La un moment dat, am făcut într-o pădurice, după au venit și acasă.

ADVERTISEMENT

Și vreau să zic că soțul doamnei Mioara mi-a cântat o baladă de nu se mai cântă nicăieri în țara noastră. E, de fapt, un cântec de cătănie. Ne-a făcut pe toți să plângem, n-am mai vorbit 10 minute. Iar tanti Mioara te face să râzi cu lacrimi dacă asculți ce spune acolo. 

Dacă nu mă înșel, am și o prietenă care a rămas însărcinată după aia cu băile. Că așa este la băi, câteodată te întorci trei”,  a povestit Mihai Bobonete în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT