Life

Gestul făcut de o bătrânică după ce jandarmii i-au găsit portofelul. Femeia avea actele și 16 lei în el

Ce gest a făcut o bătrânică după ce jandarmii i-au găsit portofelul în care avea actele, dar și suma de 16 lei. Femeia a fost impresionată.
14.11.2022 | 20:01
Gestul facut de o batranica dupa ce jandarmii iau gasit portofelul Femeia avea actele si 16 lei in el
Ce a făcut o bătrânică după ce jandarmii i-au găsit portofelul. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O bătrânică de 67 de ani a alertat jandarmii după ce și-a pierdut portofelul. Bătrânica avea de gând să meargă la Poliție pentru a declara pierderea, dar a avut o mare surpriză între timp.

Gestul făcut de o bătrânică după ce jandarmii i-au înapoiat portofelul pierdut

Femeia din Balș a mers la cumpărături, însă a constatat între timp că nu mai are cu ea portofelul, acolo unde avea actele, dar și suma de 16 lei.

ADVERTISEMENT

Doamna Georgeta a preferat să stea la slujbă și abia apoi avea de gând să meargă la Poliție pentru a declara pierderea portofelului.

Aceasta a cerut ajutorul jandarmilor pentru a merge cu ea să depună plângere. Atunci când nu mai spera că îl va găsi, femeia a avut parte de o adevărată surpriză.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii nu au mai apucat să meargă la Poliție cu femeia deoarece au reușit să-i găsească portofelul. Bătrânica l-a uitat pe o tarabă, dar a fost foarte grăbită și nu a realizat.

Jandarmii i-au dat înapoi femeii portofelul care conținea banii și actele. Femeia a sărutat mâinile acestora în semn de respect pentru că au ajutat-o.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au postat pe rețelele sociale clipul video cu bătrânica și cu momentul în care și-a recuperat portofelul.

“Zi de 13 cu noroc pentru doamna Georgeta. 

Colegii noștri din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Balș au fost sesizați de o femeie în vârstă de 67 de ani că îi lipsește portmoneul în care se afla cardul de ajutor social, documente personale și suma de 16 lei.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

ADVERTISEMENT


Doi copii de patru ani au fost salvați de un jandarm

La finalul lunii octombrie, un jandarm din Mehedinți au găsit pe marginea drumului doi frați gemeni, în vârstă de doar patru ani.

Cei doi erau rătăciți pe marginea unei șosele dintr-o zonă intens circulată din apropierea localității Șimian, județul Mehedinți.

Jandarmul i-a observat pe cei mici pe marginea drumului, așa că a oprit mașina. Deși era în timpul liber, acesta nu a ezitat să-i ajute pe copii.

Gemenii au ajuns înapoi la familia lor după ce pe drum a trecut un bărbat care i-a recunoscut și care i-a spus jandarmului unde locuiesc. Cei doi frați erau prea speriați ca să spună unde vor să ajungă.

ADVERTISEMENT