Life

Alex Velea rupe tăcerea după despărțirea de Zanni! Ce mesaj categoric i-a transmis fostului protejat

Alex Velea a vorbit despre Zanni, după ce trapperul a anunțat că a luat-o pe un alt drum, despărțindu-se de Golden Boy Society, labelul cântărețului.
23.06.2023 | 12:00
Alex Velea rupe tacerea dupa despartirea de Zanni Ce mesaj categoric ia transmis fostului protejat
Alex Velea, despre Zanni, după ce a ieșit din Golden Boy Society. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Alex Velea a făcut primele declarații despre ieșirea lui Zanni din Golden Boy Society, o separare profesională care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Alex Velea, despre separarea de Zanni. În ce relații sunt acum cei doi

Cântărețul care a inventat trapanelele a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația pe care o are acum cu cel pe care l-a luat sub protecția sa, susținându-l în mai toate proiectele sale, printre care și reality-show-ul pe care l-a câștigat, Survivor România.

ADVERTISEMENT

Zanni a postat de curând un vlog, în care a spus că, într-adevăr, s-a separat de Alex Velea și de casa sa de producție muzicală din varii motive. Tânărul a spus că nu se regăsea în mesajele pe care artistul le promova.

Cităm: „gagici, mașini, șmecherie”. Tânărul i-a spus asta întotdeauna lui Velea. Mai mult, se pare că Zanni nu a fost bine primit de colegii săi de la Golden Boy Society, ajungând des la conflicte cu aceștia. De fiecare dată, cel care a fost ca un tată protector, încercând să îi împace, a fost Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Întrebat de FANATIK dacă e la curent cu lucrurile pe care Zannidache le-a dezvăluit după separarea anului în muzică, Alex Velea a spus că nu are habar de ce a spus.

„A făcut alegerea potrivită”

„Eu nu am văzut ce a zis Zanni despre mine. Dacă nu s-a simțit bine, ce? Înseamnă că a făcut alegerea potrivită”, este prima reacție a lui Alex Velea, în urma vlogului postat de Zanni.

ADVERTISEMENT

Velea a confirmat ceea ce a dezvăluit Zannidache, și anume că i-a scris tot timpul, chiar dacă trapperul n-a avut mereu dispoziția de a sta la taclale ori de a spune cum se simte. Velea susține că, în ciuda faptului că Zanni a luat-o pe un alt drum profesional, ține în continuare la el. Îl consideră și acum prieten.

Velea s-a interesat tot timpul de Zanni, chiar dacă trapperul n-a fost prea comunicativ: „Eu sunt o persoană empatică”

„Da, normal că i-am scris. E ceva normal, pentru că m-a interesat starea lui. Țin la el. Am ținut la el. Eu sunt o persoană empatică. Țin la prietenii mei. Țin la colegii mei. 

ADVERTISEMENT

Eu îl consider și acum prieten. N-am nicio treabă (n. red.: în sensul că nu îl afectează lucrurile pe care Zanni le-a descris despre perioada în care a fost în Golden Boy Society). Dacă nu s-a simțit bine, nu știu ce să zic…

Fiecare e liber să facă ce dorește, în asta îl susțin. Dacă așa a simțit, cred că a făcut alegerea potrivită. Eu îi doresc baftă în tot ce vreau să facă, baftă pe viitor și lui, și colegilor lui”, a completat Alex Velea, pentru FANATIK.

„Mi-am dorit foarte mult, în adolescența mea, când eram puști, să primesc o mână de ajutor”

Întrebat fiind dacă a considerat vreodată că băieții pe care i-a luat sub aripa sa protectoare s-au folosit vreodată de el, având în vedere notorietatea pe care o are, Alex Velea ne-a spus că nu a fost niciodată cazul și că vrea să specifice clar asta pentru a nu exista interpretări.

„Eu nu m-am simțit niciodată folosit. Nu vreau să se interpreteze asta. Mie îmi place să ajut oameni. Consider că asta trebuie să fac. Mi-am dorit foarte mult în adolescența mea, când eram puști, să primesc o mână de ajutor.

Mi-am promis că atunci când o să ajung în postura să pot să fac treaba asta o să ajut oamenii cu drag. Și asta fac, fără nicio problemă”, ne-a mai zis Alex Velea.

Cu privire la mesajele pe care le-ar transmite, cele cu care Zanni nu a rezonat niciodată, Alex Velea îl contrazice și spune că el nu cântă despre gagici.

Velea îi dă peste nas lui Zanni: „Eu nu cânt despre gagici”

„Eu nu cânt despre gagici, cânt despre dragoste”, a completat Alex Velea. „Nu-mi pare rău de niciun gest făcut, nu regret nimic”, ne-a mai zis Velea, în legătură cu sprijinul pe care i l-a oferit în ultimii ani lui Zannidache.

Prezent la Gala Unica, care a avut ca tematică anii de liceu, Velea ne-a zis câteva cuvinte și despre cum era el în adolescență. Cântărețului îi plăcea să se facă remarcat și o făcea, dincolo de muzică, prin vestimentația extravagantă.

Alex Velea nu vrea să audă de Survivor, deși l-a susținut pe Zanni în sezonul doi

„Eu am fost un copil cuminte, dar teribilist în același timp. Eram cumva extravagant la cum mă îmbrăcam. Eram un pic mai aparte. Îmi plăcea de atunci să îmi fac outfituri nebune”, ne-a mărturisit Alex Velea.

FANATIK a mai vrut să știe de la Alex Velea dacă s-a gândit vreodată să participe la Survivor, având în vedere că l-a susținut pe Zanni în cel de-al doilea sezon. Nici nu vrea să audă despre acest proiect!

„Nu e de mine. Am familie, am copii, nu pot să stau departe de nevăsta-mea și de copii. Nu aș face față dorului de ei”, a încheiat Alex Velea.

alex velea zanni
Alex Velea și Zanni, pe vremea când erau extrem de apropiați și scoteau hit după hit. Captură din clipul „Doamne, dă-mi puțin noroc”

Ce a spus Zanni despre Alex Velea și gașca de la Golden Boy

„Nu mai știam dacă energia asta, trapanele… Nu mă simțeam în largul meu. Iar reveneam la studio, mă mințeam. Iar încetam. Mă întreba: `Ce ai, Zanni, ești bine`? Colaboram o săptămână, două, iar stăteam acasă.

Mulți nu mă plăceau în studio, voiau să mă dea afară. Se uitau urât la mine. De atunci au început neînțelegerile. La început, am fost luat de fraier de unii de acolo din studio. Nu mă știa nici p…

N-aveam cash în buzunar. Mă desconsiderau, mă dădeau la o parte. Ne mai certam, Alex ne împăca. Le-am zis: `Nu stau, mă, cu lăturile astea`! Mă înțelegeam cu Rashid, în fine.

Mario Fresh a fost super-băiat cu mine, și Lino Golden pe alocuri. Am fost frizerul lui personal. Nu mi-a plăcut de multe ori atitudinea lui, în trecut, dar eram prea mic”, sunt o parte din dezvăluirile făcute recent de Zanni.

 

ADVERTISEMENT