Life

Gestul jignitor pe care Remus l-a făcut la adresa lui Ionuț Iftimoaie la Survivor România. A surprins pe toată lumea

Actul ofensator realizat de Remus către Ionuț Iftimoaie la Survivor România. Toți concurenții din Republica Dominicană au rămas blocați.
21.03.2023 | 17:17
Gestul jignitor pe care Remus la facut la adresa lui Ionut Iftimoaie la Survivor Romania A surprins pe toata lumea
Actul ofensator realizat de Remus către Ionuț Iftimoaie la Survivor România. Toți concurenții din Republica Dominicană au rămas blocați. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gestul jignitor pe care fostul concurent de la Ferma și Ninja Warrior România l-a făcut la adresa fostului kickboxer român în competiția sportivă de la Pro TV. A surprins pe toată lumea, după o discuție avută în trib.

Actul ofensator realizat de Remus către Ionuț Iftimoaie la Survivor România. Toți concurenții din Republica Dominicană au rămas blocați

Remus Boroiu a făcut un act ofensator către Ionuț Iftimoaie de la Survivor România. Totul a plecat de la o simplă conversație avută în camp în care tânărul de 36 de ani a punctat că știe ce simte Alin Chirilă după ce a ajuns să fie captiv.

ADVERTISEMENT

„Atitudinea a fost cea care m-a deranjat. Asta este ce am simțit eu, că pentru un biscuit mă vinzi ușor”, a spus Ionuț Iftimoaie, în timp ce colegul său de echipă adaugă: „Cum adică m-am vândut pentru un biscuit?”.

„Cum e corelarea asta între a mă vinde, ce înseamnă să te vinzi? Este cineva deranjat de mine și de comportamentul meu și de votul meu, adică Ionuț Eftimoaie? Ca să începem cu asta”, mai spus antrenorul de fitness.

ADVERTISEMENT

„E Iftimoaie, cu I, nu cu E”, adaugă sportivul care se simte ofensat că i-a fost greșit numele de familie. „Ionuț, Ion, spune-mi tu cum vrei să îți zic”, completează Remus Boroiu în campul din Republica Dominicană.

„Spune numele meu, Ionuț Iftimoaie, cu I. În momentul în care tu o spui marele Ionuț Iftimoaie, o faci într-un mod atât de arogant încât eu unul mă simt jignit”, a mai spus Faimosul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr, în momentul în care am spus marele Ionuț Iftimoaie a fost o ironie pentru că comportamentul tău de aici, din Survivor, din punctul meu de vedere, este de copil neasumat”, a declarat Remus.

Remus Boroiu, aspru cu Ionuț Iftimoaie

Remus Boroiu a continuat să-și susțină punctul de vedere, adăugând la testimonial că Ionuț Iftimoaie se comportă pe traseu ca un copil. Specialistul în modelare corporală susține că este un contrast foarte mare între sportivul de pe teren și cel din afara competiției.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Faimosul a mai precizat că nu a ironizat cariera sau numele pe care-l poartă, ci contrastul pe care-l observă la colegul său de echipă. Pe de altă parte, fostul kickboxer crede că sportivul nu spune aceste lucruri din suflet, ci pentru că așa a învățat să zică ca să iasă din anumite situații.

ADVERTISEMENT