Life

Gestul neașteptat făcut de Culiță Sterp pentru meciul lui Iancu cu George Zănoagă. Sora sa l-a dat de gol

Culiță Sterp a făcut un gest complet neașteptat pentru meciul lui Iancu cu George Zănoagă. Sora sa, Ileana l-a dat de gol.
05.11.2023 | 11:09
Gestul neasteptat facut de Culita Sterp pentru meciul lui Iancu cu George Zanoaga Sora sa la dat de gol
Gestul neașteptat făcut de Culiță Sterp pentru meciul lui Iancu cu George Zănoagă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a făcut un gest complet neașteptat pentru meciul fratelui său Iancu, cu George Zănoagă. Ileana, sora celor doi a făcut totul public. Despre ce este vorba? Mulți ar rămâne surprinși.

Gestul neașteptat făcut de Culiță Sterp pentru meciul lui Iancu cu George Zănoagă

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan imediat după meciul cu George Zănoagă. Pentru ca acest moment să devină realitate însă, toți membrii familiei au fost implicați, povestește Ileana.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că Denisa Coțolan a fost cerută în căsătorie direct în ring. Acolo i-a fost înmânat inelul de logodnă, iar momentul a fost cu adevărat unul cât se poate de special.

Și mama Geta a fost prezentă. De altfel, ea a avut la rândul ei o contribuție importantă la cererea în căsătorie. Acum, nunta celor doi ar urma să aibă loc anul viitor. Cum s-a întâmplat însă totul?

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp a dat câteva detalii interesante. Se pare că înainte de meci, Culiță Sterp a fost în Germania. A venit înapoi în țară pentru cererea în căsătorie, iar deși oboseala era destul de mare, artistul nu a cedat.

Artistul și-a ajutat fratele până în ultimul moment

“Ieri era în Germania, astăzi deja este în București și îl așteptăm să apară (n.r. la gală). A venit foarte obosit, a spus că se pune la somn pentru că nu mai poate și l-am sunat mai devreme să-l trezesc, tocmai ca să îi spun: haide!”, a mărturisit Ileana Sterp, la WOWnews.

ADVERTISEMENT

Iar gestul făcut de artist a fost cu adevărat unul neașteptat. În momentul în care meciul s-a încheiat, Culiță Sterp a mers în cușcă și i-a dus inelul fratelui său. Mai apoi, acesta avea să îl ofere Denisei.

Totodată, artistul a și filmat întreg momentul. Nu a vrut să rateze nici măcar o secundă și și-a dat silința astfel încât cererea în căsătorie a fratelui său să fie una cât se poate de reușită.

ADVERTISEMENT

Iar imaginile au devenit virale pe internet. Nu puțini au fost cei care au rămas impresionați de ideea pe care Iancu Sterp a avut-o. Cererea în căsătorie a uimit-o de asemenea și pe Denisa, care nu s-ar fi așteptat la un astfel de gest.

ADVERTISEMENT