Life

Gestul neașteptat făcut de Iancu Sterp în public. Iubita acestuia, Denisa Coțolan, a rămas mască

Iancu Sterp și Denisa Coțolan sunt împreună de ceva timp. Se pare însă că sunt anumite gesturi care peste care iubita acestuia trebuie să treacă.
03.01.2023 | 11:18
Gestul neasteptat facut de Iancu Sterp in public Iubita acestuia Denisa Cotolan a ramas masca
Gestul făcut de Iancu Sterp în fața iubitei sale, Denisa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe Iancu Sterp îl știm foarte bine de la emisiunea Puterea Dragostei. Chiar și după ce show-ul a luat sfârșit, acesta a reușit să adune un număr semnificativ de urmăritori, care sunt la curent cu viața sa.

Iancu Sterp, gest neașteptat în fața iubitei sale, Denisa

În urmă cu câteva luni, Iancu Sterp a decis să facă publică și relația cu Denisa Coțolan, pe care o ținea discretă.

ADVERTISEMENT

Tânăra, în vârstă de 24 de ani este îndrăgită de familia Sterp, așa că lucrurile au mers destul de bine în cazul lor.

Deși se înțeleg de minune însă, sunt momente în care Iancu Sterp îi cam dă bătăi de cap iubitei sale. Asta s-a putut vedea în cel mai recent video postat chiar de el.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp și Denisa au mers la cinema, iar în tot acest timp, după ce ambii s-au așezat pe scaune, o domnișoară încerca să își găsească locul.

Denisa Coțolan a fost cu ochii pe iubitul ei, iar Iancu Sterp a fost prins în fapt, chiar în timp ce îi admira posteriorul respectivei domnișoare.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Denisa nu s-a consumat prea mult, iar ambii au început să râdă după acest moment, semn că tânăra nu este deloc geloasă, indiferent de gesturile făcute de iubitul ei.

”M-o prins! ”, a fost mesajul transmis de Iancu Sterp, alături de tot momentul filmat și postat pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege Denisa cu mama Geta

Menționăm faptul că la un moment dat, Culiță Sterp a vorbit despre relația pe care o are cu Denisa. Acesta povestea că tânăra s-a integrat destul de repede în familie, iar mama sa este extrem de încântată.

”Nu, chiar ziceam la tine în emisiune că nu o să duc nicio femeie acasă. Când am adus-o pe Denisa, ea s-a îndrăgostit mai tare ca mine. Mama Geta e foarte fericită și încântată, spre surprinderea tuturor.”, a mărturisit Iancu Sterp, în cadrul emisiunii TV.

Mai mult de atât, el mai povestea și că Denisa este extrem de harnică, isteață, învață din greu, iar cei doi au grijă să petreacă și timp împreună în ciuda programului agitat pe care acesta îl are.

ADVERTISEMENT
Tags: