Life

Ce părere are mama Geta despre iubita lui Iancu Sterp. Prima reacție a acesteia după ce fiul ei s-a afișat cu noua cucerire

Ce părere are mama Geta despre iubita lui Iancu Sterp, Denisa. Care a fost prima reacție a acesteia după ce fiul ei s-a afișat cu noua cucerire pe rețelele de socializare.
14.08.2022 | 16:00
Ce parere are mama Geta despre iubita lui Iancu Sterp Prima reactie a acesteia dupa ce fiul ei sa afisat cu noua cucerire
Ce părere are mama Geta despre iubita lui Iancu Sterp. foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Mama Geta a spus ce părere are despre noua iubită a lui Iancu Sterp. Iată ce crede mama faimoșilor Iancu și Culiță Sterp despre noua cucerire a fiului său!

Ce crede mama Geta despre iubita lui Iancu Sterp

Iancu Sterp s-a afișat cu noua lui cucerire, o tânără superbă pe nume Denisa Coțolan. Deși discret în privința vieții sale amoroase, pentru că rar s-a afișat cu femeile din viața lui, iată că acum Iancu Sterp a decis să împărtășească cu fanii imagini cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Acum, mama lui Iancu Sterp a spus ce părere are despre iubita lui. Cu ocazia zilei de naștere a acesteia, mama iubitului său i-a transmis un mesaj din care înțelegem că aceasta are o părere bună despre Denisa, iubita lui Iancu Sterp.

“La mulți ani, Denisa! Ești o fată foarte frumoasă!”, a scris mama Geta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Și Iancu Sterp i-a făcut o adevărată declarație de dragostei tinerei despre care se crede acum că este iubita lui.

El chiar a numit-o cea mai specială femeie care exisră în viața lui. Totuși, vloggerul nu a confirmat informația privind noua lui relație.

ADVERTISEMENT

 “La mulți ani pentru cea mai specială fată din viața mea!”, a scris Iancu Sterp pe rețelele de socializare în dreptul imaginii cu Denisa.

Iancu Sterp s-a mai afișat cu aceeași tânără

Nu este prima dată când Iancu Sterp se afișează alături de această tânără, deoarece în urmă cu câteva zile a mai postat o imagine cu aceasta, în care îl strânge în brațe.

ADVERTISEMENT

Fanii au mers imediat în secțiunea de comentarii și au lăsat mai multe impresii despre noua relație a lui Iancu Sterp.

Cuvintele lor au fost unele de laudă și fanii pe pe rețelele de socializare au fost de părere că Denisa și Iancu se potrivesc foarte bine.

“La mulți ani fericiți! Fericire pentru voi, sunteți superbi împreună!”, “Bravo, Iancu! Foarte faină este!”, “Foarte frumoși, vă stă super împreună! O fată frumoasă cu totul, naturală, i se citește și bunătatea pe față!”, au scris fanii.

ADVERTISEMENT
Tags: