Life

Gestul suprem de iubire. Cum a fost surprinsă Bianca Drăgușanu de Gabi Bădălău. Totul a fost făcut public

11.01.2021 | 16:16
Gestul suprem de iubire Cum a fost surprinsa Bianca Dragusanu de Gabi Badalau Totul a fost facut public
Bianca Drăgușanu, filmată în ipostaze provocatoare de Gabi Bădălău. Ce detaliu intim a atras atenția. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu zâmbește din nou, deși a trecut printr-o despărțire tumultoasă de omul de afaceri Alex Bodi, cu care a fost și căsătorită. Aflată în Maldive cu Gabi Bădălău, diva a fost surprinsă într-un mod neașteptat de romantic de cel care i-a fost soț Claudiei Pătrășcanu. Imaginile au devenit viral al scurt timp.

Cine se gândea că Bianca Drăgușanu își găsi atât de repede alinarea în brațele altui bărbat, după ce în urmă cu câteva luni îi jura iubire lui Alex Bodi, cel care i-a aplicat și câteva corecții, lupta dintre ei fiind extinsă pe o perioadă de aproape 3 ani. Ei bine, soarele a răsărit din nou pe strada blondei, care se află în Maldive, într-un resort de lux, răsfățată de fiul senatorului PSD Nicolae Bădălău.

ADVERTISEMENT

FANATIK  a dezvăluit în exclusivitate că cei doi au o idilă, după ce au fost într-un sejur la munte continuat de o vacanță în Dubai, unde Gabi Bădălău a plecat după Bianca Drăgușanu, imagini prezentate în exclusivitate tot de noi.

Acum, actualul iubit al divei o copleșește cu atenții în Maldive, iar cel mai frumos gest primit de blondă este o cadă cu spumă, plină cu trandafiri în formă de inimă, loc în care, cel mai probabil, s-au îmbăiat amândoi, ciocnind un pahar de șampanie la malul Oceanului Indian.

ADVERTISEMENT
Gabi Bădălău, romantic cu Bianca Drăgușanu, în Maldive
Gabi Bădălău, romantic cu Bianca Drăgușanu, în Maldive

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu despre relația cu Bădălău

Înainte de escapada din Maldive, pe când Bădălău doar o curta, diva a făcut declarații despre idila cu omul de afaceri. „Mie îmi place să fiu răsfățată și să fiu cucerită, nu e ceva ieșit din comun. Dar nu e nimic din ceea ce pare. Deocamdată! Și dacă ar fi să fie, care e problema, o viață avem.

Faptul că am ieșit într-un cerc de prieteni comuni și că el mă curtează asta nu înseamnă că încă mâine mă mărit. El a declarat că mă place, iar mie îmi place să fiu curtată. N-am obligații, sunt o femeie asumată. Ce este așa rău că mă curtează Gabi? Nu datorez nimănui nimic.

ADVERTISEMENT

Ne-am văzut la masă, la mall, dar nu e nimic rău în asta. Am supărat pe cineva cu treaba asta? Nu cred. Sunt o femeie liberă”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.