News

Gestul surprinzător afaceristul turc după ce a ucis-o pe Mirela. El va fi scos din arest pentru reconstituire

Afaceristul turc i-a șocat pe anchetatori cu gestul pe care l-a făcut la scurt timp după crimă. Totul va fi pus cap la cap după ce va merge la locul faptei
15.04.2024 | 13:24
Gestul surprinzator afaceristul turc dupa ce a uciso pe Mirela El va fi scos din arest pentru reconstituire
Ce a făcut afaceristul turc după ce a ucis-o pe Mirela. Anchetatorii îl vor scoate din închisoare pentru a reconstitui crima. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook / Aktual 24
ADVERTISEMENT

Individul turc implicat în tragicul incident, în care o femeie în vârstă de 38 de ani a fost ucisă din cauza unei datorii de 10 mii de lei și apoi cadavrul ei a fost abandonat pe marginea autostrăzii, va fi eliberat temporar din custodie pentru a participa la reconstituirea evenimentelor.

Gestul șocant al afaceristului turc după ce a ucis-o pe Mirela

După săvârșirea crimei, agresorul s-a întâlnit cu sora victimei pentru a-i returna buletinul pe care îl folosise ca garanție pentru suma datorată. În discuție, el i-a explicat femeii că a ajutat-o pe Mirela să-și recupereze un telefon pe care îl pusese la amanet.

ADVERTISEMENT

Afaceristul turc și-a recunoscut vina într-un gest șocant, recunoscând că este autorul crimelor care au cutremurat întreaga țară. CU toate acestea, în fața instanței, agresorul intenționează să invoce problemele sale de sănătate mintală, justificând că această crimă s-a produs din cauza neadministrării tratamentului corespunzător.

În ciuda acestor justificări, anchetatorii resping această afirmație, considerând că afecțiunile de care suferă nu îi afectează capacitatea de judecată. Totuși, individul va fi supus unei evaluări psihiatrice pentru a clarifica acest aspect.

ADVERTISEMENT

Mirela solicitase bani de la turcul în cauză și trebuia să-i returneze suma a doua zi. Din acest motiv, a lăsat buletinul său ca garanție. În ziua dispariției sale, femeia a discutat la telefon cu sora ei, spunându-i că va discuta în altă zi despre persoana cu care urma să se întâlnească.

Ultimul apel al Mirelei

Acest apel a fost ultimul. Mirela nu a mai răspuns la telefon, ceea ce a determinat-o pe sora ei să o declare dispărută. După doar câteva zile, individul turc s-a prezentat la sora Mirelei pentru a-i returna buletinul acesteia.

ADVERTISEMENT

Documentul era înfășurat în câteva șervețele. S-au întâlnit în fața amanetului unde Mirela își lăsase telefonul. Comportamentul ciudat al bărbatului, care privea obsesiv în jur, a ridicat suspiciuni în mintea surorii femeii, ceea ce a determinat-o să apeleze Secția 25 de poliție.

Femeia afirmă că individul nu fusese niciodată violent. Mirela îl cunoștea de aproximativ trei ani și de-a lungul timpului i-a cerut bani de mai multe ori, acumulând astfel o datorie de aproximativ 10.000 de lei.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când îi împrumuta bani, bărbatul își ținea evidența sumei într-un caiet și o făcea pe Mirela să semneze în dreptul sumei respective. În plus, el a insistat pentru returnarea banilor de mai multe ori.

ADVERTISEMENT