News
notix pixel id

Gestul uimitor făcut de un bărbat din Sălaj față de amanta sa. Incredibil ce i s-a întâmplat după

03.08.2020 | 10:05
Gestul uimitor făcut de un bărbat din Sălaj față de amanta sa. Incredibil ce i s-a întâmplat după
Gestul uimitor făcut de un bărbat din Sălaj față de amanta sa. Incredibil ce i s-a întâmplat după. Sursa foto: digi24.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat din județul Sălaj a fost condamnat la închisoare după un gest incredibil față de amanta sa.

Având mai multe probleme cu legea după ce circulase fără permis, fiind și condamnat cu suspendare, un cetățean de 44 de ani din Jibou și-a complicat dramatic viața după o mișcare de șantaj uimitoare.

Dat fiind faptul că amanta sa a dorit să pună capăt relației, acesta a amenințat-o cu distribuirea în spațiul public a unor imagini de natură intimă.

ADVERTISEMENT

Ce i-a făcut un bărbat din Sălaj amantei sale. Ce i s-a întâmplat după

Un bărbat de 44 de ani din Sălaj a fost condamnat la închisoare cu executare pentru violarea vieții private. Supărat pe faptul că amanta a dosit să se despartă de el, acesta a distribuit mai multe fotografii cu aceasta în ipostaze intime.

Ce a scos la iveală ancheta? Conform ziare.com, din anchetă reiese faptul că victima, aflată în pragul divorțului, l-a cunoscut pe inculpat pe internet.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, relația lor a avansat și, după ce i-a trimis bărbatului mai multe fotografii în ipostaze intime, cei doi s-au întâlnit și au întreținut relații sexuale care au fost filmate si fotografiate de inculpat.

Ulterior, când femeia a vrut să spună stop relației, bărbatul a scos din ”sertar” imaginile cu cei doi pe care le-a trimis soțului si cumnatului. Femeia vizată nu a stat mult pe ganduri și a depus plângere la Poliție.

ADVERTISEMENT

Aceasta acuzză faptul că ”nu i-a dat acordul inculpatului sa distribuie poze sau imagini video cu ei doi pe retelele de socializare”. Cu toate acestea, inculpatul a trimis filmările soțului părții vătămate și altor persoane.

Care e motivarea Instanței în acest caz

În urma procesului, judecătorii de la Jibou au motivat condamnarea: ”Prin acțiunea sa, inculpatul a afectat integritatea psihica a persoanei vătămate prin divulgarea/transmiterea către terțe persoane, membrii ai familiei persoanei vătămate, consăteni, prin postarea pe Facebook a pozelor/filmulețelor in care cei doi apăreau in ipostaze intime”.

ADVERTISEMENT

Întrucât bărbatul este recidivist, cu o condamnare cu suspendare pentru conducere fără permis, pedeapsa a fost aplicata cu executare, rezultând o pedeapsa de doi ani și o luna de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri