Life

Gheboasă a ajuns pe mâna DIICOT. Artistul este audiat într-un dosar de trafic de droguri

Numele lui Gheboasă apare într-un dosar de trafic de droguri. Artistul a ajuns la audieri la sediul DIICOT Dâmbovița în această seară.
01.03.2024 | 22:15
Gheboasa a ajuns pe mana DIICOT Artistul este audiat intrun dosar de trafic de droguri
Numele lui Gheboasă apare într-un dosar de trafic de droguri. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Luna martie a început cu stângul pentru Gheboasă. Artistul a ajuns la audierile DIICOT, după ce numele său a apărut într-un dosar de trafic de droguri. Momentan, nimeni nu cunoaște calitatea în care s-a prezentat la sediul DIICOT din Dâmbovița.

Gheboasă a fost ridicat de polițiști din București și dus la sediul DIICOT Dâmbovița

Gheboasă este unul dintre cei mai apreciați artiști din noua generație. Milioane de tineri îi ascultă muzica și îl idolatrizează. Însă, se pare că acesta ar fi călcat strâmb, iar numele său este prezent într-un dosar de trafic de droguri.

ADVERTISEMENT

Pe numele său real Gabriel Gavriș, artistul a fost nevoit să se prezinte în această seară la sediul DIICOT din Dâmbovița. Acesta este audiat pentru a se stabili dacă este sau nu vinovat pentru faptele înscrise la dosar.

Potrivit observatornews.ro, procurorii DIICOT vor să afle dacă Gheboasă doar a consumat droguri sau se face vinovat și pentru traficul de stupefiante. Până la acest moment, artistul nu a declarat nimic.

ADVERTISEMENT

Gheboasă a fost dus la sediul DIICOT din Dâmbovița după ce a fost ridicat cu o zi în urmă din București. Acesta se afla pe Bulevardul Timișoara în momentul în care a fost oprit și reținut de polițiști.

Momentan, nu se știe dacă artistul este denunțător, martor sau colaborator în dosarul de trafic de droguri

Coincidență sau nu, tot în decursul zilei de azi, polițiștii au mai reținut un tânăr de 17 ani în Dâmbovița. Potrivit organelor legii, acesta ar fi comercializat droguri în apropierea unei unități școlare.

ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Dâmbovița, în urma mai multor cercetări s-a descoperit faptul că tânărul ar fi vândut drogurile elevilor de mai multe ori în luna februarie. Acesta comercializa substanțele interzise atât în apropierea școlii, cât și acasă la el.

Tânărul de 17 ani a primit din partea Tribunalului Dâmbovița propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Însă, despre Gheboasă nu se cunosc prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

Gheboasă a mai reușit să agite apele și anul trecut cu una dintre prestațiile sale muzicale de la un festival celebru. Prezent pe scena evenimentului, artistul a cântat una dintre piesele sale, iar versurile au fost fredonate de zecile de mii de tineri prezenți la festival.

Atunci, Gheboasă a fost acuzat că este rasist, iar împotriva lui s-au ridicat mii de voci. Artistul s-a apărat așa cum a știut el mai bine și a subliniat faptul că nu ar avea niciun motiv să fie rasist. Cu atât mai puțin cu cât a vorbit mereu despre etnia sa.

De la acel scandal și până în prezent, Gheboasă a încercat să fie mai puțin vizibil și s-a axat pe cariera sa muzicală. În online, acesta a acceptat să apară în vloggurile lui Selly, fiind foarte bun prieten cu el.

ADVERTISEMENT