Life

Blestemul show-urilor pentru Gheboasă! Ce consecințe va suporta după ce a abandonat Survivor România 2023

Gheboasă a reușit să îi dezamăgească nu doar pe cei care l-au susținut, ci și pe producătorii de la PRO TV! Survivor nu e singurul show din care iese după trei episoade!
12.01.2023 | 14:45
Blestemul showurilor pentru Gheboasa Ce consecinte va suporta dupa ce a abandonat Survivor Romania 2023
Gheboasă, fost concurent la Survivor România 2023. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

PRO TV a rămas cu un gust amar în urma deciziei lui Gheboasă de a renunța la Survivor România 2023! FANATIK are detalii din culisele producției care a doborât recorduri de audiență!

PRO TV, deloc încântat de plecarea lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Va fi taxat?

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, cei de la PRO TV sunt ”fierți”, cum s-ar zice mai pe românește, pe faptul că artistul a decis să îi lase cu ochii în soare pe producătorii Survivor România 2023. Gheboasă a fost unul din pariurile acestui sezon, cu o susținere uriașă din partea publicului, în special cel tânăr.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Gheboasă ar putea suporta niște consecințe în urma abandonării concursului de supraviețuire, asta pentru că trapperul a semnat un contract pe care, după cum a văzut toată lumea, nu l-a onorat așa cum s-a angajat. Aceste consecințe pot fi chiar de natură financiară, deci n-ar fi exclus ca Ghebe să fie ”ars la buzunare”!

Survivor România 2023 nu este, însă, primul reality-show în care Gheboasă rezistă mai puțin decât ai zice ”pește”! Trapperul pare să acumuleze experiență în a ieși din niște proiecte mult înainte de vreme, în ciuda susținerii de care se bucură în exteriorul show-urilor!

ADVERTISEMENT

Ieșirea lui Gheboasă (și mai ales argumentele pe care le-a oferit pentru a cere să plece de la Survivor) au trezit multe semne de întrebări în rândul urmăritorilor concursului de la PRO TV.

Ghebe a fost descalificat anul trecut de la One True Singer

Acesta a invocat dorul de casă (mulți fani se întreabă dacă același dor îl întoarce din drum atunci când merge în turnee prin țară) și de concerte, motivând că și-a dat seama că acest concurs nu este pentru el.

ADVERTISEMENT

Ghebe a abandonat Survivor România 2023 în cel de-al treilea episod, transmis miercuri, 11 ianuarie, și, culmea coincidenței, tot în episodul 3 a plecat și de la One True Singer, reality difuzat în vară de HBO Max.

Participarea lui Gheboasă la One True Singer a durat la fel de ”mult” precum cea de la Survivor. Reality-show-ul muzical câștigat de Rareș Mariș, azi una dintre marile vedete în rândul tinerilor, l-a făcut cunoscut pe trapper, fiind chiar preferatul unuia dintre mentorii casei One True Singer, Grasu’ XXL.

ADVERTISEMENT

Făcând o paralelă între cele două concursuri televizate, dacă pe cei de la PRO i-a dezamăgit pentru că a renunțat atât de repede, pe producătorii One True Singer de la HBO i-a uluit prin încălcarea unor reguli destul de importante!

one true singer
Captură HBO Max. Momentul în care Olivia Addams și Grasu XXL au anunțat descalificarea lui Gheboasă de la One True Singer

Alex Cotoi: „Respectul în industrie e foarte important”

Gabriel Gavriș, pe numele din buletin, a fost descalificat de la OTS fără ca realizatorii show-ului, Olivia Addams și Grasu XXL să precizeze cu ce a greșit târgovișteanul.

„Dragii mei, am un anunț pentru voi. După cum puteți observa, lipsește un concurent, și anume Gheboasă. A încălcat niște reguli ale casei, destul de importante și a fost eliminat. A suportat consecințele faptelor”, a fost anunțul făcut de Olivia Addams în episodul trei al concursului One True Singer de pe HBO.

Și unul dintre jurații emisiunii, Alex Cotoi, cunoscut sub numele de scenă Sickotoy, a reacționat la acea vreme la scoaterea lui Gabriel din show. „Gheboasă e un băiat foarte talentat și, cel mai probabil o să-și găsească drumul, însă respectul în industrie este foarte important. El a încălcat regulile și de asta a fost eliminat”, a spus Alex Cotoi.

„Gheboasă a greșit și și-a dat seama mult prea târziu că a greșit”, a spus Rareș Mariș după eliminarea acestuia.

Pe internet au apărut tot felul de speculații cu privire la motivele care ar fi stat în spatele descalificării lui Gheboasă de la OTS. La acea vreme, printre bârfele care au circulat s-a numărat și unele legate de lucruri care ar fi interzise la difuzare…

ADVERTISEMENT