Life

Gheorghe Gheorghiu a făcut dezvăluiri despre căsnicia lui. Cum se înțelege cu soția, la doi ani de la nuntă: „Eu nu mă amestec”

Cantautorul Gheorghe Gheorghiu a dezvăluit cum se înțelege cu soția lui, la doi ani de la nuntă. Ce mesaj a trimis „invidioșilor”?
23.09.2023 | 16:55
Gheorghe Gheorghiu a facut dezvaluiri despre casnicia lui Cum se intelege cu sotia la doi ani de la nunta Eu nu ma amestec
Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre relația cu soția lui. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La doi ani de când a făcut nunta cu Gabriela, Gheorghe Ghoerghiu a dat din casă și a dezvăluit cum se înțelege cu soția lui. Cantautorul le-a răspuns celor care susțin că ar avea probleme în căsnicie.

Cum se înțelege Gheorghe Gheorghiu cu soția sa, la doi ani de la nuntă

În noiembrie 2021, Gheorghe Gheorghiu și-a unit destinele cu Gabriela, o brașoveancă de-ale lui, dar care a ales să se stabilească în Statele Unite ale Americii de ani buni. A avut o nuntă fabuloasă, cu invitați de seama, dar ce se întâmplă acum în căsnicia sa?

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, cantautorul în vârstă de 69 de ani, a afirmat că s-a născut într-o zodie norocoasă, căci toate îi merg așa cum și-a dorit. Se împarte cu succes între New York și țara natală, de care nu vrea să stea departe.

În plus, a răspuns și zvonurilor conform cărora mariajul său ar fi deja pe butuci. Gheorghe Gheorghiu a povetsit că se înșelege de minune cu Gabriela. Dincolo de a fi soț și soție, sunt prieteni, iar asta contează cel mai mult pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Am ales să trăiesc în continuare aici fiindcă asta e țara mea. Cei apropiați știu că-mi place să călătoresc, dar tot România e locul în care mă întorc, fiindcă e locul meu preferat. Aici am cele mai multe amintiri, cei mai mulți prieteni, aici mă simt acasă!

Gabriela știe ceea ce fac, cum gândesc și-mi doresc și nu a încercat niciodată să mă oprească. Sunt extrem de norocos, dar și de fericit lângă ea! E de acord cu deciziile mele. Ne respectăm reciproc deciziile, așa că eu nu mă amestec în maniera în care ea înțelege să-și conducă propria afacere.

ADVERTISEMENT

Ceea ce avem noi e mai mult decât o căsătorie. E o prietenie foarte puternică, e ceva ce ne leagă foarte tare! Mi-aș dori ca invidioșii să trăiască ceea ce am eu, fiindcă simt că e un mod de a trăi viața foarte profund”, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu pentru cancan.ro. 

Este cariera lui în pericol?

Gheorghe Gheorghiu a infirmat și informațiile conform cărora și-ar fi pierdut vocea, iar cariera lui strălucitoare se apropie de final. Artistul a dezvăluit că vâsrta și-a pus, într-adevăr, ampreanta asupra corzilor vocale, dar încă mai are mult de cântat.

ADVERTISEMENT

„Am aflat și eu că se spune că nu mai pot cânta. Asta e o minciună. Nu mi-am propus să continui să cânt până la o vârstă anume, dar știu că mai pot face asta o vreme destul de lungă. Nu știu să vă spun acum cu siguranță cât, dar știu că am să continui.

Vârsta a început să-și mai arate colții, ambitusul corzilor mele vocale nu mai e cel din tinerețe sau din anii maturității, dar epilogul e încă departe, vă asigur!”, a explicat Gheorghe Gheorghiu.

ADVERTISEMENT