Life

Gheorghe Gheorghiu, victima escrocilor: „Soția lui a băgat divorț”

Gheorghe Gheorghiu povestește pentru FANATIK situațiile absurde prin care a trecut din cauza unor escroci care îi folosesc numele în mod abuziv.
06.07.2023 | 15:30
Gheorghe Gheorghiu victima escrocilor Sotia lui a bagat divort
Gheorghe Gheorghiu, victima unei rețele de escroci. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu este victima unei înșelătorii de proporții! Celebrul artist s-a trezit cu niște femei pe cap pe care le-ar fi convins să fie într-o relație.

Gheorghe Gheorghiu, Don Juan și victimă! Cum a ajuns să divorțeze o femeie din cauza numelui său

Îndrăgitul cântăreț a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, în ce situații suprarealiste s-a nimerit după ce niște internauți, cel mai probabil din afara României, i-au furat identitatea și au început să scrie doamnelor cu scopul de a le stoarce de bani.

ADVERTISEMENT

Victime ale acestor tipuri de rețele de hoți de identități au fost, de-a lungul anilor, și Cătălin Crișan și Mădălin Ionescu. Pe cât e de gravă situația, pe atât au fost de savuroase unele circumstanțe în care s-a aflat Gheorghe Gheorghiu.

Interpretul de muzică ușoară ne-a spus că un bărbat din Brașov l-a amenințat cu bătaia pentru că soția lui a divorțat de el, după ce falsul Gheorghe Gheorghiu ar fi aburit-o cu căsătoria. Iar asta nu e tot! Muzicianul a rămas mut de uimire după ce o regizoare i-a reproșat că Gheorghe Gheorghiu a lăsat-o cu ochii-n soare după ce a cerut-o în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Artistul s-a dus la Poliție, dar degeaba!

Cântărețul a ajuns la concluzia că indivizii care îi folosesc numele în mod ilegal nu sunt din România, căci felul în care aceștia seamănă cu niște texte traduse pe net.

„Sunt niște indivizi, dar nu cred că sunt din România, pentru că ei scriu greșit total, agramat, probabil că folosesc Google Translate. Sunt de prin Africa ăștia și caută femei naive cu care încep să se împrietenească și după aia se ajunge inevitabil la bani.

ADVERTISEMENT

Le spun femeilor în numele meu că au avut un accident și trebuie să scape, să dea la avocați”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Artistul a spus, revoltat, că Poliția nu a făcut nimic, după ce s-a dus să reclame că i s-a furat identitatea. „Doamnele credule și naive le dau bani. M-am dus și la Poliție. M-am dus la Poliție la Mangalia și n-au nicio legătură. Au zis că ei nu se ocupă de așa ceva, de Facebook… Păi e o tâmpenie! Dacă cineva se dă drept mine, poate să se întâlnească, să o invite pe acea femeie, să o omoare.

ADVERTISEMENT

Se poate întâmpla ceva! Hai să evităm lucrurile astea. Așa a fost și la Caracal. Nu îi interesează pe nimeni. Ei (n. red.: polițiștii) știu doar atât, să-și bea cafeaua și cu asta, basta!”, a continuat Gheorghe Gheorghiu.

„Mi-a scris omul ei că dacă mă prinde la Brașov îmi rupe picioarele”

„Le-am scris și celor de la Facebook. Am pus lumea să dea block. Mi-au scris femei: `domnule Gheorghiu, dumneavoastră sunteți`? Mi-au trimis pe Whatsapp poze cu convorbirile mele, dar nu sunt eu! Acum câțiva ani era să mănânc și bătaie de la un soț gelos!

Cineva care se dădea Gheorghe Gheorghiu îi spunea femeii să divorțeze, că o ia de nevastă, că e îndrăgostit. Astea erau puse în gura mea, dar nu eram eu. Mi-a scris omul ei că dacă mă prinde la Brașov îmi rupe picioarele. Soția lui a băgat divorț din cauza acelui om”, ne-a mai spus cântărețul.

O altă situație hilară în care s-a aflat din cauza acestor inși puși pe escrocherii sentimentale a implicat o regizoare din București.

Gheorghe Gheorghiu, dorit de o regizoare din București: „Doamnă, nu ați vorbit cu mine! Măritați-vă dacă v-a promis Gheorghiu!”

„M-a mai surprins faptul că mi-a scris o regizoare de la București, era la nu știu ce teatru sau film, că i-a spus Gheorghe Gheorghiu că o ia de nevastă și mă certa pe mine. I-am zis: `Doamnă, nu ați vorbit cu mine`. Și zice: `Da, dar eu acuma ce fac`? `Cum ce faceți, doamnă? Măritați-vă dacă v-a promis Gheorghe Gheorghiu! Cum adică și acum ce fac? Să fiți sănătoasă!`”, ne-a mai dezvăluit artistul.

Cât despre posibilitatea ca acele conturi false să fie închise, Facebook i-a oferit un răspuns halucinant lui Gheorghiu: „Facebook mi-a zis că a primit cererea mea, că au analizat, dar nu deranjează comunitatea. În numele meu se pot întâmpla lucruri foarte nasoale, fără să fiu părtaș, fără să fiu vinovat”.

ADVERTISEMENT