Life

Gheorghe Gheorghiu, revoltat din cauza facturilor uriașe: ”Trebuie să ne vindem casele ca să plătim curentul și gazul?”

Gheorghe Gheorghiu a revenit recent în România și susține că se confruntă cu probleme serioase legat de facturile pe care le primește la gaze și la energie electrică.
08.06.2022 | 17:45
Gheorghe Gheorghiu revoltat din cauza facturilor uriase Trebuie sa ne vindem casele ca sa platim curentul si gazul
Gheorghe Gheorghiu, declarații legat de facturile primite. Ce a spus vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț este revoltat din cauza facturilor uriașe, chiar dacă spune că situația sa este una la zi. Îndrăgitul artist spune că nu înțelege de ce primește numai plicuri cu sume exagerat de mari, chiar dacă a achitat tot până acum.

Gheorghe Gheorghiu, declarații legat de facturile primite. Ce a spus vedeta

Gheorghe Gheorghiu a declarat că a primit în ultima perioadă foarte multe regularizări la gaze și la energie electrică, unele dintre acestea depășind chiar și suma de 5.000 de lei. Vedeta simte că nu mai poate face față situației.

ADVERTISEMENT

„Eu nu știu unde este neregula. Cred că neregula vine de la vârf! Este foarte greu, efectiv! Vin niște facturi, cu niște regularizări din urmă cu un an, deci s-a plătit tot anul. S-a plătit câte 8-9 milioane lunar.

Am zis că acelea a fost consumul și acelea au fost cheltuielile. După un an vine o factură de regularizare de 50 de milioane, de la 1 ianuarie 2021 până la 31 decembrie 2021. Dar pentru care motiv? De ce nu îmi vine la factură?

ADVERTISEMENT

Când trebuie să vină factura? Nu e vorba de consumul de acasă, e vorba de consumul din alte locații. Este ciudat, este aberant. Nu știu unde se va ajunge”, a spus cântărețul pentru Antena Stars.

Gheorghe Gheorghiu, despre prețul carburantului la pompă

Gheorghe Gheorghiu nu a uitat nici de prețul carburantului la pompă, în condițiile în care motorina a ajuns la 10 lei pentru un litru. În acest sens artistul nu vede altă soluție decât să caute oferte de la alte companii.

ADVERTISEMENT

„Mă duc să îmi bag motorină, este 10 lei/litrul. Doamne, Iartă-mă, unde s-a ajuns? Va trebuie să ne vindem casele, ca să plătim curentul și gazul? Eu nu înțeleg, nu pricep. Le plătesc, că nu am încotro. Nu vreau să îmi închidă consumul de curent.

Mă mut la altă companie că nu se mai poate. Îmi e teamă de viitor, nu știu ce se va întâmpla. Nu știu câți oameni se mai pot descurca’’, a mai adăugat cântărețul, mai arată sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Tags: