Sport

Prima reacție a lui Denis Alibec după ce și-a prelungit contractul cu Farul pe încă două sezoane: „I-am promis domnului Hagi!”. Video

Denis Alibec nu pleacă de la Farul! Atacantul și-a prelungit contractul cu „marinarii” până în vara lui 2025. Anunțul oficial.
08.03.2023 | 19:36
Prima reactie a lui Denis Alibec dupa ce sia prelungit contractul cu Farul pe inca doua sezoane Iam promis domnului Hagi Video
11 goluri și 5 pase decisive a reușit Denis Alibec în acest sezon la Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
08-03-2023
17:38

Denis Alibec, după ce și-a prelungit contractul cu Farul: „I-am promis domnului Hagi!”

La puțin timp timp după ce și-a prelungit contractul cu Farul pe două sezoane, Denis Alibec a oferit o primă reacția pentru site-ul oficial al clubului constănțean, dezvăluind motivele ce l-au determinat să ia aceasyă decizie.

„Ce să mă determine? Orașul, grupul, domnul Hagi. I-am promis că în România voi juca doar la Farul. Sper să joc mai bine decât am făcut-o anul acesta și să reușim să luăm campionatul. Să sperăm că mă vor alături de ei și, după cum am spus, sper să fie cât mai mulți alături de noi la fiecare meci”, a spus Denis Alibec.

Denis Alibec a renăscut sub comanda lui Gheorghe Hagi și este golgheterul echipei, cu 11 goluri și cinci pase decisive în doar 23 de partide, deși mulți îl considerau un jucător problematic.

Denis Alibec rămâne la Farul Constanța! E deja oficial

Farul Constanța a anunțat printr-un comunicat de presă că s-a ajuns la un acord cu jucătorul: „Farul Constanța și Denis Alibec au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu încă două sezoane.

ADVERTISEMENT

Revenit la Farul în vara anului trecut, Denis Alibec traversează una dintre cele mai bune perioade din carieră, reușind momentan 11 goluri și 5 pase decisive pentru Farul în acest sezon. Felicitări, Denis, și cât mai multe reușite în tricoul alb-albastru”, se mai arată în același comunicat.

Denis Alibec este al treilea cel mai bun marcator din SuperLiga, după Marko Dugandzic și Andrea Compagno, ambii cu 17 goluri, fiind evaluat conform Transfermarkt la 950.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cum a reușit să îl revitalizeze pe Denis Alibec: „Noi avem identitate”

Gheorghe Hagi și-a dezvăluit secretele la FANATIK SUPERLIGA„Nu revitalizez eu jucători, noi avem identitate. Clubul are o filosofie foarte clară bazată pe un fotbal în care prima oară trebuie să ataci și abia apoi să te aperi.

Jucătorii care vin la noi sunt antrenați foarte bine, pentru că antrenamentul te dezvoltă, acolo înveți. La antrenament trebui să arăți bine fizic și apoi în teren să te simți bine”, a explicat „Regele”, care are o relație excelentă cu Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

Iar Alibec a arătat de multe ori că joacă și pentru Hagi, care îl motivează mai mult ca oricând: „Jucătorul când vine cu noi trebuie să intre în aceste principii. Fotbal vedem cu toții, e ușor să alegi un jucător, dar după aceea trebuie să știi să-l dezvolți, să-l antrenezi, să-l aduci în formă, să-l faci să fie mai bun, să-l faci să se simtă mai bine.

Noi facem lucrul ăsta. E un mediu foarte bun, e identitatea clubului, felul în care ne antrenăm. Ei ne cunosc, am recurs la ei, îi știam, și lor le-a fost ușor să intre în filosofia noastră”, a mai punctat antrenorul-patron al „marinarilor”.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec își dorește să aibă aceeași evoluție și pentru România: „Chiar îmi doresc să am și eu reușite la națională. Important e să fiu sănătos și să joc bine la Farul. Chiar nu există lucruri deosebite pe care le fac. Sunt în formă, sunt bine fizic. M-am săturat să fiu în umbră, sincer”, a spus atacantul după meciul cu Petrolul.

Mama lui Denis Alibec, detalii despre relația specială pe care o are jucătorul cu Gheorghe Hagi: „Este extraordinară”

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cât de strânsă este legătura sa cu Gică Hagi: „Se simte foarte bine la Farul, relația cu domnul Hagi este extraordinară și cu colegii este excelentă! Echipa e foarte unită și sunt o familie. E adevărat, poți să faci diferența în anumite, dar nu poți să câștigi singur un meci. Probabil domnul Hagi era și foarte fericit după meci. Întotdeauna contează foarte mult grupul.

Este și meritul domnului Hagi, pentru că a vorbit foarte mult cu el, au o relație așa cum am spus, foarte strânsă și a avut-o în toți anii. L-a susținut la toate echipele la care a fost, îl suna și îl încuraja. A fost unul dintre puținii oameni care au fost alături de el atunci când era jos. Acum când a terminat în Grecia, avea ceva oferte de afară, însă el a hotărât să vină acasă la Farul să se pună pe picioare și avea nevoie să se încarce”.

ADVERTISEMENT