Sport

Gheorghe Hagi este îngrijorat înainte de FC Argeș – Farul, meciul care îl poate distanța de rivalele din SuperLiga: ”Întotdeauna am avut probleme”

Înaintea partidei cu FC Argeș, de duminică, Gheorghe Hagi se bucură că are la dispoziție întreg lotul de jucători, dar spune că și-n aceste condiții Farul nu va avea meci ușor.
12.02.2023 | 13:09
Gheorghe Hagi este ingrijorat inainte de FC Arges  Farul meciul care il poate distanta de rivalele din SuperLiga Intotdeauna am avut probleme
Gică Hagi își avertizează elevii că Farul nu va avea meci ușor cu FC Argeș. Foto. SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Farul era lider înaintea etapei cu numărul 25 din SuperLiga. O poziție pe care, desigur, Gheorghe Hagi vizează ca echipa sa să o ocupe și după confruntarea de duminică, împotriva lui FC Argeș. De la care așteaptă cele trei puncte, chiar dacă este conștient că nu o să fie o simplă plimbare-n parc.

Gică Hagi își avertizează jucătorii: ”FC Argeș a făcut egal în deplasarea unde noi am luat patru”

Partida dintre FC Argeș și Farul este importantă pentru ambele formații. Gazdele sunt pe locul 13, cu 25 de puncte, și au nevoie de rezultate pozitive într-o luptă pentru evitarea retrogradării. Iar Farul, care vine după două succese la rând împotriva unor formații care vizează titlul, vrea să rămână în vârful ierarhiei.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de ultimul joc, 2-1 cu Universitatea Craiova, ”Regele” poate miza și pe jucătorii care au lipsit in pricina cumului de galbene sau motive medicale. Dar, la conferința de presă care precede întâlnirea cu FC Argeș, Hagi și-a avertizat elevii că meciul se câștigă pe teren. Și că adversarul nu trebuie tratat cu lejeritate, pentru că a pus probleme echipei sale de-a lungul timpului.

”Am toți jucătorii la dispoziție, chiar dacă unii au fost indisponibili pentru cartonașe sau pentru mici probleme de sănătate. La antrenament, am discutat cu ei. Le-am zis că acest grup, 99,9 la sută vor duce toate celelalte meciuri de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Am ajuns sus, am făcut-o foarte bine, nu bine, extraordinar. Dar de acum încolo începe munca noastră. Pe care trebuie să o facem foarte bine pentru a deveni cei mai buni.

Avem potențial, sper ca jucătorii să înțeleagă lucrul acesta. În fotbal, întotdeauna, succesul și insuccesul durează o zi. Trebuie să fim conectați și să muncim foarte bine la fiecare meci. Trebuie să demonstrăm că suntem mai buni decât adversarul.

ADVERTISEMENT

Nimic nu se joacă înainte. E o deplasare în care întotdeauna am avut probleme. Vom încerca să luăm cele trei puncte. Pentru mine nu există să fim favoriți sau să începem să vorbim că suntem mult mai buni decât alții.

Fiecare meci se scrie pe teren și trebuie să arătăm foarte bine, concentrați, cu o mentalitate foarte bună, serioși. Întâlnesc un antrenor ambițios, care vrea să câștige, o echipă rănită.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre Pitești, un oraș cu tradiție, cu istorie fotbalistică în spate. Va fi greu din toate punctele de vedere, dar nu înseamnă că nu ne gândim la cele trei puncte. Argeșul a făcut egal în deplasare, unde noi am luat 4-0. Ăsta e răspunsul. Concentrare, atitudine bună”, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT