Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gheorghe Mustață îi cere lui Gigi Becali să le dea primă fotbaliștilor FCSB înaintea meciului cu Craiova: „3000 de euro de jucător”

Gigi Becali se gândește să dea o primă la FCSB pentru meciul cu Universitatea Craiova. Gheorghe Mustață e de acord cu inițiativa patronului
06.04.2024 | 15:28
Gheorghe Mustata ii cere lui Gigi Becali sa le dea prima fotbalistilor FCSB inaintea meciului cu Craiova 3000 de euro de jucator
Gheorghe Mustață îi cere lui Gigi Becali să le dea primă fotbaliștilor FCSB înaintea meciului cu Craiova: „3000 de euro de jucător”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali ar vrea să le dea o primă jucătorilor de la FCSB pentru derby-ul cu Universitatea Craiova. Anunțul a fost făcută în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Gheorghe Mustață speră ca patronul să se țină de promisiune.

Gheorghe Mustață, mesaj pentru Gigi Becali înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Să treacă cu o gentuță”

Gigi Becali a dezvăluit că va merge la baza de la Berceni pentru a îi motiva pe jucători pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Partida e programată duminică, 7 aprilie de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

„Dacă a spus, înseamnă că o să treacă sau va trece. Mai puțin ne interesează pe noi suporterii dacă trece. Mai important e să trecă cu o gentuță pe acolo.

El mai vorbește spune că nu, că nu și apoi buf. Dacă le face o propunere de 3000 de euro de jucător, zbârnâie duminică! Cine n-ar da să muncească pentru 150 de milioane în două ore?”, a declarat Gigi Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Meciul cu oltenii poate fi decisiv în lupta la titlu. Roș-albaștrii sunt, înaintea etapei a treia din play-off, pe locul 1, cu 38 de puncte, șapte mai multe decât U Craiova și zece mai multe decât Rapid și CFR Cluj.

Se anunță un stadion arhiplin la partida dintre FCSB și Universitatea Craiova. Până vineri, 5 aprilie, se vânduseră peste 25.000 de bilete. Roș-albaștrii au însă probleme de lot înaintea derby-ului. FANATIK a anunțat în exclusivitate că preferatul lui Gigi Becali e incert.

ADVERTISEMENT

„Până în momentul ăsta cred că depășim 26.000. S-au deschis și inelele 2 și 3 și sperăm să vină cât mai multă lume. Să fie stadionul plin”, a adăugat liderul Peluzei Nord.

Ce a declarat Gigi Becali: „De bani mă despart cam greu”

Gigi Becali nu obișnuiește să dea prime jucătorilor pentru victorii și nici măcar dacă iau titlul. Fotbaliștii lui Charalambous se pot îmbogăți doar dacă se califică în grupele unei competiții europene.

ADVERTISEMENT

„O să mă duc eu acum să vorbesc. Acolo am voie, că e propietatea mea. Nu e stadionul lui Trăilă. Mă duc să vorbesc cu jucătorii. ‘Câștigați meciul ăsta și sunteți campioni’. Mă duc, poate dau și o primă, să văd.

(n.r. – Le dați și o primă?) Păi, băi, sunt campioni. Noi dacă batem, joacă Rapid cu CFR Cluj, după se fac 13 puncte, ori de Rapid ori de CFR. Sau se fac 12 puncte de amândăouă în caz de un egal. 10 de Craiova, la revedere!

(n.r. – Păi și vă gândiți să le dați și o primă?) Băi, de bani mă despart cam greu dacă nu iau. (n.r. – Cât le dați?) Nu știu, nu cred că le dau. Am principiile mele nu dau bani când nu iau bani.

‘Băi, câștigați-i! Calificați-vă și luați o sută de mii, două sute de mii, trei sute de mii’ Toți au pentru în contract pentru calificări. Fiecare, 50 de mii, o sută de mii”, a transmis Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Mustata, MESAJ CLAR pentru Gigi Becali inainte de FCSB - U Craiova | CATE BILETE S-AU VANDUT

ADVERTISEMENT