Life

Gheorghe Turda, gest incredibil la o nuntă. Ce cadou de mii de dolari le-a oferit mirilor

Gheorghe Turda a vorbit despre un gest incredibil pe care l-a făcut la o nuntă. Artistul le-a oferit mirilor un cadou de mii de dolari.
07.11.2022 | 23:46
Gheorghe Turda gest incredibil la o nunta Ce cadou de mii de dolari lea oferit mirilor
Gestul incredibil al lui Gheorghe Turda la o nuntă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cu mult timp în urmă, Gheorghe Turda (74 de ani) a făcut un gest incredibil la o nuntă. Interpretul le-a oferit un cadou neașteptat mirilor, care acum are o valoare de mii de euro.

Ce gest incredibil a făcut Gheorghe Turda la o nuntă

Cu mult timp în urmă, la începutul anilor ’90, Gheorghe Turda a cântat la o nuntă bogată de români în SUA.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc chiar la Los Angeles, iar printre artiștii care au cântat atunci se numără Maria Ciobanu, Corina Chiriac, Constantin Drăghici și Dumitru Farcaș.

Interpretul de muzică populară era prieten cu părinții mirelui. Pentru a le face o surpriză, le-a oferit cadou un tablou de familie, pictat de un mare pictor din România.

ADVERTISEMENT

“Am cântat în 1991 la Los Angeles la cea mai bogată nuntă de români din vremea aceea. (…) Au fost cei mai frumoși și cei mai mari artiști din vremea aceea. (…) Fiecare și-a exprimat partea artistică, dar eu am făcut o figură mirilor.

Eu, fiind foarte bun prieten cu părinții mirelului, aveam anumite fotografii de familie cu ei și având un prieten foarte bun în România, un mare pictor, după o fotografie, pentru miri, le-a, comandat un tablou.”, a povestit Gheorghe Turda la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul partener al Nicoletei Voicu le-a arătat mirilor tabloul la miezul nopții, atunci când a fost adus tortul. Gestul său a fost aplaudat de toată lumea, ba chiar a stârnit invidia unora dintre colegii de breaslă ai artistului.

Unii și-ar fi dorit să facă un astfel de gest pentru tinerii care s-au căsătorit atunci.

“La 12 noaptea, când s-a introdus tortul mirilor, eu am venit cu acest tablou și l-am oferit cadou din partea mea pentru miri.

ADVERTISEMENT

Toată lumea a aplaudat acest gest al lui Gheorghe Turda și am creat un pic de invidie între colegi. De ce nu le-am spus și lor să facă acest gest?”, a mai spus Gheorghe Turda.

Cât valorează acum tabloul oferit cadou de Gheorghe Turda

Cântărețul a venit cu tabloul din București până în Los Angeles și a fost pictat de Vasile Pop-Negreșteanu. În acest moment, valoarea tabloului ajunge la 10.000 de dolari.

“Numai eu știu cum l-am adus din București până în Los Angeles. Un tablou pictat de un pictor mare din România, Vasile Pop-Negreșteanu.

Acum, la ora asta, fără exagerare, cel puțin 10 mii de dolari.”, a mai explicat îndrăgitul cântăreț de muzică populară.

ADVERTISEMENT