Life

Gheorghe Turda, tranșant în scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes: ”După ce criterii o judecă”

Gheorghe Turda, categoric în disputa dintre Theo Rose și Irina Rimes de la Vocea României. Ce a declarat artistul de muzică populară.
09.10.2023 | 23:46
Gheorghe Turda transant in scandalul dintre Theo Rose si Irina Rimes Dupa ce criterii o judeca
Gheorghe Turda, categoric în disputa dintre Theo Rose și Irina Rimes de la Vocea României. Ce a declarat artistul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul interpret de 75 de ani este tranșant în scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes. „După ce criterii o judecă”, este o parte din punctul de vedere declarat de solist după replicile dintre cele două vedete de la Pro TV.

Gheorghe Turda, categoric în disputa dintre Theo Rose și Irina Rimes de la Vocea României. Ce a declarat artistul

Gheorghe Turda se declară categoric în disputa dintre Theo Rose și Irina Rimes de la Vocea României, din cursul serii de vineri, 6 octombrie 2023. Artistul de muzică populară a dezvăluit cui îi ține partea în acest conflict.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică populară este alături de iubita lui Anghel Damian despre care crede că are o voce extraordinară. În plus, nu vede nimic rău în a fi invitat la nunți și alte evenimente, mai ales că și el face asta de ani buni.

„Eu am ascultat-o adesea pe Theo Rose, are o voce foarte bună, e foarte bine pregătită, a muncit mult ca să ajungă cineva, un nume. Și ce dacă ea cântă la petreceri? Și eu cânt la nunți de peste 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Am fost și pe scenă, am jucat în Nunta lui Figaro, la Operă, sunt absolvent de canto, la Conservator. S-a luat de ea Irina Rimes, pe care au băgat-o, prin jurii, ca să se afirme? După ce criterii o judecă, căci vocea ei nu m-a impresionat?

Vocea lui Theo Rose e incomparabil mai bună decât cea a Irinei Rimes. Repertoriul lui Theo Rose îmi amintește de cel al Aurei Urziceanu. O știu și pe Raluca Diaconu, sora lui Theo, tot o solistă bună.

ADVERTISEMENT

Chiar am o filmare cu ea, la TV. Sunt ambele extrem de talentate”, a declarat Gheorghe Turda pentru playtech.ro. Theo Rose a fost foarte deranjată de acuzațiile venite din partea colegei sale de breaslă, Irina Rimes.

Theo Rose și Irina Rimes, la cuțite la Vocea României

Theo Rose și Irina Rimes au fost la cuțite la Vocea României după interpretarea unei concurente de numai 17 ani. Participanta de la Pro TV a reușit să întoarcă toate scaunele, însă scandalul a plecat de la un schimb de replici despre muzica lăutărească.

ADVERTISEMENT

Actrița din Clanul s-a supărat când a auzit cele spuse de colega sa, în condițiile în care toată lumea știe că a cântat împreună cu mulți maneliști români. Iubita lui Anghel Damian a început să plângă pentru că a fost atacată legat de unele dintre piesele pe care le-a scos.

ADVERTISEMENT