Sport

Modul uluitor prin care Chiricheș s-a impus deja în vestiarul FCSB: „E piesa care lipsea pentru titlul 27”

Mihai Stoica a povestit modul uluitor prin care Vlad Chiricheș s-a impus deja în vestiarul FCSB-ului, fiind de părere că e piesa care lipsea pentru titlul 27.
27.07.2023 | 19:51
Modul uluitor prin care Chiriches sa impus deja in vestiarul FCSB  E piesa care lipsea pentru titlul 27
Modul uluitor prin care Chiricheș s-a impus deja în vestiarul FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre meciul cu CSKA 1948 Sofia, spunând că și-ar fi dorit o victorie la scor, pentru a nu exista emoții la returul, care se va juca pe stadionul Arcul de Triumf, fără fani în tribune.

Modul uluitor prin care Chiricheș s-a impus deja în vestiarul FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre modul incredibil prin care Vlad Chiricheș s-a impus în fața colegilor săi, povestind un moment care s-a petrecut înainte ca fundașul să semneze cu FCSB, în perioada în care doar se pregătea la baza din Berceni a „roș-albaștrilor”. Transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Vrem să avem cum avea Dan Petrescu anii trecuți, două garnizoane, să nu se simtă diferența. Ce este foarte important, în perspectivă, e faptul că a semnat Vlad Chiricheș, de a cărui voce avem foarte mare nevoie.

El s-a antrenat câteva zile cu noi, fără să fi semnat. Există la orice echipă de fotbal, după ce se termină antrenamentul, shake-uri proteice pe care trebuie să le bea. Unii nu vor să le bea. E un maseur care le spune să bea shake-urile.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus un insider că după antrenament, Chiricheș le-a spus să-și bea shake-urile și toți au mers și și le-au băut. Căpitanul echipei naționale să ai oportunitatea să îl semnezi. Nici nu mai spun despre faptul că a fost căpitanul unei echipe de Serie A”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Chiricheș a venit să stea!”

„El a venit să stea, așa am simțit! La el a fost o decizie complicată să se întoarcă, pentru că avea oferte, dar ne-a spus că e foarte fericit pentru că a semnat. Nu a avut niciun pic de ezitare.

ADVERTISEMENT

A fost pentru el o perioadă dificilă, dar am curajul să afirm că noi stăm mai bine la kinetoterapie decât multe echipe mari din Europa.

Chiricheș e piesa care lipsea pentru titlul 27. Nu știu ce vom face în cupele europene, danezii sunt un adversar puternic, dacă vom trece de bulgari, dar sunt de scos. Pe mine mă interesează campionatul și cred că avem cele mai mari șanse”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„A fost un joc foarte slab, singura circumstanță atenuantă a fost că terenul a fost ciudat. Noi trebuia să fim mult mai periculoși. La cum văzusem bulgarii, trebuia să batem fără emoții.

Le-am și spus că jucăm în retur pe un teren unde nu ne simțim bine, fără fani, trebuia să nu avem emoții”, a mai spus Mihai Stoica, dezamăgit de meciul cu CSKA 1948 Sofia.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „2 solist” la meciul Oțelul Galați – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: