Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriţă, despre transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Vom vedea dacă vor juca!”

Transferurile lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan la Tottenham, respectiv Atletico Madrid au fost puse sub lupă de Giani Kiriță.
31.01.2024 | 14:59
Giani Kirita despre transferurile lui Dragusin si Moldovan Vom vedea daca vor juca
Giani Kiriţă, despre transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Vom vedea dacă vor juca!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

România a avut parte de două transferuri bombă în această perioadă de mercato, ambele dezvăluite în exclusivitate de FANATIK: Radu Drăgușin la Tottenham și Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

Transferurile lui Drăgușin și Moldovan, sub lupa lui Giani Kiriță

Radu Drăgușin este cel mai scump fotbalist român transferat vreodată. Tottenham a plătit 25 de milioane de euro pentru a îl lua de la Genoa, iar suma poate ajunge la 31 de milioane de euro cu tot cu bonusuri.

ADVERTISEMENT

În schimb, pentru a face trecerea din Giulești pe Wanda Metropolitano, lui Horațiu Moldovan Atletico Madrid i-a plătit clauza de 800.000 de euro.

„În primul rând Drăgușin pentru fotbalul românesc și pentru el e un plus mare de tot. E un salt foarte mare. El nu trebuie decât să demonstreze că a ajuns acolo și poate să joace la Tottenham.

ADVERTISEMENT

Moldovan tot pentru imaginea noastră ca și fotbal e foarte binevenit și pentru el un transfer bun. Vom vedea dacă vor juca. E foarte important să joace.

Ca portar mai merge să nu joci, dar ca jucător de câmp nu prea merge”, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede luni, marți și vineri, de la ora 10:30, exclusiv pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„Suntem un popor de hateri”

Și un alt mare fost fundaș al României e încântat de transferurile lui Moldovan și Drăgușin. Este vorba despre Florin Gardoș, care a rămaș șocat de valul de hate pe care l-a primit portarul.

„Și eu la fel, mi-am văzut cruce când am văzut (n.r. când a văzut criticiile despre transferul lui Moldovan). Nu poți să fi întreg la cap să crezi că un fotbalist poate să rateze oportunitatea, din Liga 1 vorbesc. Am văzut și eu declarații, eram pe internet de dimineață și am văzut un colaj cu comentarii ale diverșilor oameni, privitori.

ADVERTISEMENT

Că merge acolo, că o să fie rezervă, că freacă banca. Băi, oameni buni, ce vorbim. Să fii la un club de top 3 din Spania, unul dintre cele mai mari din lume. Suntem un popor de hateri. A plecat Pantelimon la City, rezervă, are câteva titluri.

Ajungem ca anul 2024 să fie anul renașterii cumva, suntem la EURO 2024, a plecat Drăgușin, vine surpriza asta plăcută cu Moldovan. Să vii să fii hater”, a spus Florin Gardoș.

Giani Kirita, ANALIZA TRANSFERURILOR lui Radu Dragusin si Horatiu Moldovan

ADVERTISEMENT