Sport

Radu Drăgușin, provocat de Tottenham: „Care este cea mai faimoasă persoană din agendă?”. Răspuns suprinzător al românului

Radu Drăgușin a primit o provocare surprinzătoare din partea celor de la Tottenham. Fundașul român a spus care este cea mai faimoasă persoană pe care o are în agendă.
17.01.2024 | 18:23
Radu Dragusin provocat de Tottenham Care este cea mai faimoasa persoana din agenda Raspuns suprinzator al romanului
Radu Drăgușin a primit o provocare inedită din partea celor de la Tottenham. Foto: X - @SpursOfficial.
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a avut parte de o provocare inedită din partea celor de la Tottenham. Fundașul român a dezvăluit care este cea mai faimoasă persoană pe care o are în agendă. Sarcina primită nu i-a dat bătăi de cap lui Radu Drăgușin care a spus rapid un nume spre deosebire de alți fotbaliști de la Tottenham.

Radu Drăgușin, provocat de Tottenham: „Care este cea mai faimoasă persoană din agendă?”. Răspuns suprinzător al românului

Radu Drăgușin se pregătește pentru al doilea meci la Tottenham. Londonezii au derby în „șaisprezecimile” Cupei Angliei cu Manchester City, vineri, 26 ianuarie, de la ora 22:00. Fundașul român traversează un proces de acomodare în Premier League după ce a fost transferat în această iarnă de Tottenham de la Genoa.

ADVERTISEMENT

Londonezii au publicat pe rețelele de socializare un videoclip care le-a stârnit interesul fanilor. Jucătorii lui Tottenham au primit, pe rând, întrebarea: „Care este cea mai faimoasă persoană din agendă?”.

La un moment dat, cel care a fost provocat a fost chiar Radu Drăgușin. Aflat la baza de pregătire a celor de la Tottenham, Drăgușin a răspuns: „Cred că Cristiano Ronaldo”. Fundașul român a avut interacțiuni cu celebrul fotbalist portughez în perioada petrecută la Juventus.

ADVERTISEMENT

Crescut de celebra academia a torinezilor, Radu Drăgușin a făcut pasul la echipa mare la începutul anului 2021. De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo, în prezent la Al-Nassr, a plecat de la Juventus în vara anului 2021. Fanii au fost încântați de răspunsul lui Radu Drăgușin.

Ce au răspuns ceilalți jucători de la Tottenham

La provocarea inițiată de Tottenham au participat, printre alții, James Maddison și Timo Werner. Internaționalul englez a dezvăluit că îl are în agendă pe artistul Robbie Williams pe care l-a sunat pe FaceTime, însă cântărețul nu a răspuns.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Timo Werner a recunoscut că îl are în agenda telefonică pe pilotul de curse german, campion mondial de Formula 1, Sebastian Vettel. În urmă cu o zi, Radu Drăgușin a făcut o vizită la Tottenham Hotspur Stadium, arena de 62.303 locuri a celor de la Tottenham.

Fundașul român transferat de Tottenham pentru 31 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, a debutat pentru formația lui Ange Postecoglou în derby-ul cu Manchester United, scor 2-2, în etapa a 21-a din Premier League.

ADVERTISEMENT

În schimb, românul ar putea bifa prima apariție în tricoul lui Tottenham pe propriul teren în derby-ul cu Manchester City din Cupa Angliei. Drăgușin are șanse mari să fie titular, după ce fundașul central Micky van de Ven a ieșit accidentat pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT