Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriță, interzis la Dinamo?! „Sunt omul care spune lucrurilor pe nume”

Giani Kiriță vorbește despre o eventuală venire la Dinamo.
30.09.2023 | 10:22
Giani Kirita interzis la Dinamo Sunt omul care spune lucrurilor pe nume
De ce nu va ajunge Giani Kiriță la Dinamo? Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță nu ar spune nu unei oferte primite de la Dinamo. El crede însă că nu va ajunge la echipa pentru care a jucat ca jucător și știe și motivul.

Giani Kiriță nu crede că poate ajunge la Dinamo

Giani Kiriță spune că este un om cu personalitate care spune lucrurilor pe nume, motiv pentru care nu crede că va fi acceptat la club.

ADVERTISEMENT

El crede că cei din club care nu au CV-ul lui se sperie de o eventuală venire a lui în clu. Deși el vrea să ajute, oamenii cred doar că vrea să ia postul altora.

Întrebarea asta mi-au pus-o toți. Nu m-a întrebat nimeni și nici nu cred că mă vor întreba cei de la Dinamo dacă vreau să vin.

ADVERTISEMENT

Sunt genul de om care spune totul în față, le e frică de oameni de genul, cu personalitate. Trebuie oameni cu personalitate în acest grupă. Depinde de ofertă, de post.

Eu dacă mă duc într-un club, la mine vorbesc performanțele. Oamenii care vorbesc fără performanțele noastre nu mă văd ca un ajutor, eu vin ca un ajutor.

ADVERTISEMENT

Ei cred că vin să le iau locul, am personalitate, ce să îmi facă? Sentimental m-aș duce, și Mircea Rednic m-a chemat la Săftica când jucătorii erau căzuți. Nu am avut cu cine să vorbesc atunci”, a spus Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

Giani vrea ca Burcă să plece

Giani Kiriță spune că fanii sunt nemulțumiți de discursul lui Ovidiu Burcă. El spune că rezultatele țin antrenorii, iar în acest moment Burcă nu are rezultate.

ADVERTISEMENT

Nu știu neapărat dacă demiterea lui Burcă este o redresare, doar că fanii lui Dinamo cred că s-au cam plictisit de discursul ăsta. ‘Au fost și lucruri bine și lucruri mai puțin bune, echipa este în creștere’. Da, dar fotbalul se joacă pe puncte, pe goluri, pe rezultate. Ce facem? 

Construim o echipă peste cât timp? Nu ai timp să te bați la campionate dacă vrei să construiești echipa. Nouă ne trebuie punct sau puncte. Eu aș schimba puțin discursul și l-aș face în felul următor: ‘Bă, băieți! Haideți să luăm punct sau puncte.

Faptul că plecăm doi cu mingea, că mai construim, ne mai creăm o ocazie, asta e. Dar pe noi ne interesează punct sau puncte la ora actuală. În fotbal, pe orice antrenor îl țin rezultatele.

Faptul că Burcă are credibilitate pentru că a promovat cu Dinamo asta e altceva. Doar că rezultatele o să-l țină în funcție sau nu. (n.r. promovarea nu-l ține la infinit pe Burcă la Dinamo?) Eu zic că nu. Până la urmă asta te ține în funcție. Trebuie să ai rezultate”, a mai spus Giani Kiriță.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare pe Facebook și Youtube de la ora 17:00.

Giani Kiriță, discurs despre Dinamo

ADVERTISEMENT