Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriţă l-a ironizat pe căpitanul lui Dinamo: “Să vină cu mine la Turistul Lebăda, la old-boys!”

Giani Kiriţă l-a ironizat pe căpitanul celor de la Dinamo, Răzvan Patriche. Fostul jucător al "câinilor" spune că e vremea ca fundaşul central să vină alături de el la Old Boys.
27.01.2024 | 13:23
Giani Kirita la ironizat pe capitanul lui Dinamo Sa vina cu mine la Turistul Lebada la oldboys
Giani Kiriţă l-a ironizat pe căpitanul lui Dinamo: “Să vină cu mine la Turistul Lebăda, la old-boys!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a început cu stângul anul 2024. “Câinii” au pierdut cu 0-1 meciul împotriva Petrolului Ploieşti şi porneşte cu a doua şansă în derby-ul cu Rapid, echipă implicată în lupta pentru titlu.

Giani Kiriţă pune tunurile pe dinamovişti: “Unde să joace? La nunţi, la botezuri?”

Giani Kiriţă a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre prestaţia jucătorilor de la Dinamo în meciul cu Petrolul, ironizându-l pe Răzvan Patriche, căpitanul echipei:

ADVERTISEMENT

“Jucătorii lui Dinamo trebuie să se antreneze cum mă antrenez eu. Şi la minus cinci grade. Dacă ar intra pe mâna mea jucătorii lui Dinamo ar intra ca pe sârmă. Ei nu joacă. Unde să joace? La nunţi, la botezuri? 

Asta cu poate câştigă… Se fac 200 de mii de etape şi poate câştigă. Avem meciuri câştigate cu Botoşani şi Voluntari. Mai vin doar în play-out astea două. Meciul de la Ploieşti a fost atât de încălcit…

ADVERTISEMENT

L-a ironizat pe Patriche: “Să vină cu mine la Turistul Lebăda, la old-boys. Serios!”

Ei nu au nimic, n-au calităţi. Varianta cu trei fundaşi nu merge. Nu ştiu de ce se încăpăţânează să joace cu varianta asta. Tu n-ai fundaşi să joace în sistemul ăsta. 

Ca să joci fundaş central trebuie să ai viteză, să ieşi cu mingea, să ai poziţionare bună. Să poţi să scoţi jucători din joc prin pase. Eu am zis-o mai de mult timp. Am spus-o şi mai în glumă şi mai frumos.

ADVERTISEMENT

(n.r. Patriche) să vină cu mine la Turistul Lebăda, la old-boys. Serios! Vorbim ceea ce vedem. Nu vorbim ceea ce spun alţii. Noi am jucat fotbalul la zi. Ăla, săracul, Homawoo, vrea să dea pasă cu călcâiul şi îşi dă cu stângul în dreptul.

“Este târziu, scăpăm de retrogradare doar printr-o minune”

Petrolul era de bătut. Au aşteptat, dar ce să faci cu punctul ăla? Nu s-a schimbat nimic în pauza de iarnă. Atâta timp cât la Dinamo sunt foarte mulţi străini, nu o să realizeze nimic.

ADVERTISEMENT

Ei vin, îşi iau salariul. Dacă retrogradezi, tot îşi iau salariu. Nu o să realizeze absolut nimic şi cam atât. La Dinamo cine să pună suflet? De la începutul campionatului trebuia făcut acest proiect, cu jucători români. 

Este târziu, scăpăm de retrogradare doar printr-o minune. Aţi văzut şi Botoşani, bate pe CFR Cluj. Incredibil! Niciodată nu credeam aşa ceva”, a spus Giani Kiriţă la FANATIK SUPERLIGA.

Kirita a pus tunurile pe dinamovisti

ADVERTISEMENT
Tags: