Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriță pune tunurile pe Kopic după FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-1: “De ce te retragi!?”

Giani Kiriţă a criticat jocul lui Dinamo în deplasarea cu FC U Craiova. Fostul fundaş al "câinilor" e de părere că echipa ar trebui să arate mai multă determinare şi dăruire.
21.04.2024 | 12:42
Giani Kirita pune tunurile pe Kopic dupa FC U Craiova 1948  Dinamo 11 De ce te retragi
Giani Kiriță pune tunurile pe Kopic după FC U Craiova 1948 - Dinamo 1-1: “De ce retragi!?”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a remizat, scor 1-1, pe terenul lui FC U Craiova, iar trupa lui Zeljko Kopic continuă să trăiască periculos în SuperLiga. Blănuţă a egalat în minutul 90 pentru gazde, un gol care se poate dovedi crucial la finalul stagiunii.

Giani Kiriță pune tunurile pe Kopic după FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-1: “De ce retragi!?”

Giani Kiriţă a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu înţelege de ce s-a retras Dinamo la scorul de 1-0 cu FC U Craiova, fiind dezamăgit de determinarea arătată de elevii lui Kopic la Craiova:

ADVERTISEMENT

“Punctele pierdute contează foarte mult. Mă aşteptam să fie pe viaţă şi pe moarte. Singura realizare a lui Dinamo a fost golul,  3 contra 4 au reuşit să marcheze. Au făcut multe faulturi în preajma careului, de acolo a venit şi golul.

Norocos, a vrut să dea cu capul, a dat cu umărul, dar până la urmă tot din lovitură liberă bine. Mă aşteptam la un alt meci. Când vrei să te salvezi, trebuie să ai dăruire, să mori pe teren. La 1-0 să mai mergi să marchezi.

ADVERTISEMENT

“Dacă nici cu FC U Craiova nu marchezi, cu nimeni. Este cea mai slabă, foarte deschisă”

Nu merge mereu să ai noroc. Cu Poli Iaşi ai avut noroc. Acum ce facem? Jucăm la noroc şi ghinion? E vorba şi de jucători. Când ai 1-0, te duci peste ei şi marchezi şi golul doi.

Dacă nici cu FC U Craiova nu marchezi, cu nimeni. Este cea mai slabă, foarte deschisă, fără pic de forţă în ea, fără presiune. Fără absolut nimic. Am avut mai mulţi în tribună decât ei. 

ADVERTISEMENT

La noi, la Dinamo, când zici pe viaţă şi pe moarte, trebuie să ieşi cu tricourile murdare. La 1-0 zici că eram salvaţi, că jucăm în play-off, nu la retrogradare. Te retragi, ţine de jucători. Du-te în pressing, că e loc.

“Sunt foarte mulţi străini în echipă şi e greu să vorbim de dăruire pentru Dinamo”

Faci un 1-1 amărât care nu te ajută cu nimic. Ţine şi de jucători şi de antrenor. Va fi un meci foarte greu cu Botoşani. Au scăpat victoria printre degete la Hermannstadt. 

ADVERTISEMENT

Sunt foarte mulţi străini în echipă şi e greu să vorbim de dăruire pentru Dinamo. Cine să ţi-o dea? Mă aşteptam să începem foarte tare, să fim agresivi şi să luăm cele trei puncte. La Botoşani, va fi foarte greu”, a spus Giani Kiriţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT