Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriţă, reacţie dură după ce Dinamo va juca meciurile de pe teren propriu fără fani: “Fix ce nu ne trebuia! Scad foarte mult şansele”

Giani Kiriță, fostul jucător de la Dinamo, a avut o reacție dură după ce a aflat că echipa din Ștefan cel Mare va juca meciurile de pe teren propriu fără spectatori.
29.03.2024 | 12:22
Giani Kirita reactie dura dupa ce Dinamo va juca meciurile de pe teren propriu fara fani Fix ce nu ne trebuia Scad foarte mult sansele
Giani Kiriţă, reacţie dură după ce Dinamo va juca meciurile de pe teren propriu fără fani: “Fix ce nu ne trebuia! Scad foarte mult şansele” . sursa foto: Colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță, fost campion cu Dinamo în anii 2000, a vorbit în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA, despre suspendarea primită de echipa din Ștefan cel Mare în urma incidentelor din meciul cu UTA Arad, meci câștigat de „câinii-roșii” cu scorul de 1-0.

Giani Kiriță nu vede cu ochi buni suspendarea lui Dinamo: „Este fix ce nu ne trebuia acum”

Fostul fundaș de la Dinamo, Giani Kiriță, nu vede cu ochi buni suspendarea primită de clubul din Ștefan cel Mare, acesta fiind de părere că salvarea de la retrogradare devine de ce în ce mai grea. Totuși, după cum FANATIK v-a anunțat în exclusivitate, informație confirmată și de LPF, partida cu Petrolul de luni seara se va putea disputa având copii în tribune.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, este fix ce nu ne trebuia acum! Avem meciuri foarte foarte grele, suporterii sunt, au fost și vor fi întotdeauna lângă echipă, au fost întotdeauna al 12-lea jucător.

Aveau nevoie, în continuare, jucătorii de o astfel de susținere. O să fie foarte greu pentru Dinamo meciurile următoare, fără suporteri, credeți-mă. Suspendarea asta de patru etape mi se pare exagerată”, a declarat Giani Kiriță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este LIVE în fiecare marți, miercuri și vineri, de la ora 10:30, în direct pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță: „Două etape mi se păreau corecte”

Jucătorul care a mai evoluat și la Bursaspor, în Turcia, este de părere că decizia luată de Comisia de Disciplină este una severă și că două etape de suspendare erau corecte.

Două etape, am înțeles, e ok, i-ai pe cei care au făcut asta, i-ai individual și pedepsește-i, dar nu pedepsi un stadion întreg. Două etape mi se păreau corecte, bă, dar patru etape sunt multe. Hai că două mai zici, dar nici astea două nu mi se păreau chiar corecte.

ADVERTISEMENT

Hai sa mai analizăm și altfel, hai să nu stricăm spectacolul ăsta pentru 5 inși cât au fost, pentru că până la urmă e spectacol. Fotbalul fără suporteri, o știm și noi, nu e fotbal. Te simți singur, simți că joci un meci amical fără spectatori.

”Scad foarte mult șansele lui Dinamo la retrogradare. Acum toate jocurile sunt ca și cum ne-am afla într-o oală cu presiune care stă să dea pe din-afară. Fluieră și stă să explodeze, la modul ăsta e. E presiunea foarte mare”, a mai declarat Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță se teme de Liga 2: „Nu vreau să o văd”

Întrebat de Robert Niță dacă o vede pe Dinamo să retrogradeze, Giani Kiriță a recunoscut că se teme de divizia B și că nu concepe ca formația din Ștefan cel Mare să ajungă, din nou, în eșalonul secund.

”Nu vreau să văd divizia B! În tur o vedeam cu toții, inclusiv suporterii. În turul campionatului am spus: „bă, în stilul ăsta, Dinamo retrogradează”.

După ce s-a încheiat turul a venit Kopic, au venit câteva transferuri foarte bune, Dinamo a început să lege niște victorii, Dinamo a început să joace foarte bine.

A venit dușul ăsta rece (n.r – partida pierdută cu Hermannstadt) și uite că acum suntem din nou în hora asta, a presiunii. Nu vreau să văd Diviza B, vreau să ne salvăm fără baraj, fără nimic. Eu asta vreau, asta îmi doresc”, a mai adăugat Giani Kiriță la FANATIK SUPERLIGA.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Petrolul, iar o victorie este obligatorie pentru a mai putea evita barajul de rămânere în Superliga României.

Giani Kiriță, reacție dură după ce Dinamo va juca meciurile de pe teren propiu fără spectatori

ADVERTISEMENT
Tags: