Life

Gianina Corondan și-ar dori să meargă la Asia Express: “Mănânc chestii ciudate”. Cu ce se ocupă acum actrița

Gianina Corondan are planuri mari pentru anul acesta. Actrița a decis să revină în televiziune, iar fanii ar putea să o vadă cât de curând într-o nouă emisiune.
27.01.2022 | 19:23
Gianina Corondan siar dori sa mearga la Asia Express Mananc chestii ciudate Cu ce se ocupa acum actrita
ADVERTISEMENT

Gianina Corondan este una dintre cele mai nonconformiste prezentatoare din România.

Ani de-a rândul a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune, apoi a decis să se dedice altor activități.

Vedeta a făcut însă acum marele anunț. Vrea să revină curând pe micile ecrane și și-ar dori să participe la Asia Express.

ADVERTISEMENT

Gianina Corondan și-ar dori să meargă la Asia Express: “Mănânc chestii ciudate”

Vedeta își dorește să revină pe micile ecrane și a recunoscut că a primit câteva oferte, iar în primăvara acestui an va lua o decizie. Ar fi încântată dacă ar putea să participe la un reality show și se gândește destul de serios la Asia Express.

“Nu sunt o bună sportivă, nu mă simt atât de fit, bună alergătoare să mă bat cu sportivii, nu pot spune că sunt în formă, Dar lumea se uită și multora le place să descopere cultura lumii, obiceiurile lor.

ADVERTISEMENT

Nu refuz nicio oportunitate. De exemplu, mi-ar plăcea să merg la Asia Express, sunt obișnuită să mănânc chestii ciudate”, a spus fosta prezentatoare Tv pentru Click.

Peste doar trei zile va împlini 51 de ani, dar timpul parcă a stat în loc în cazul ei. În trecut, actrița dezvăluia cum a reușit mereu să se mențină în formă. Aceasta a spus că niciodată nu a stat. Mereu a avut tot felul de activități, dar și sportul a ajutat-o. Nu uită să facă în fiecare zi măcar 15 minute de mișcare.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă acum actrița

Gianina Corondan a prezentat ani buni diferite emisiuni, dar în final a decis să renunțe la cariera în televiziune și s-a dedicat propriilor proiecte.

Se ocupă de Vizită de lucru, un proiect difuzat pe YouTube, în cadrul căruia intră în pielea unor oameni care practică cele mai ciudate meserii. De asemenea, organizează și diferite evenimente.

ADVERTISEMENT

“Este o experiență plăcută, fac altceva. În continuare promovez meseriile vechi, dar și tinerii designeri din vitrină, evenimente care au avut succes anul trecut și unde am strâns foarte multe vedete pe podium în aer liber.

Pe 1 februarie organizez o expoziție la Opera Română a unei românce din Londra, Mariana Gordan, care stă de 30 și ceva de ani în Londra. Îmi place să susțin oamenii talentați”, a dezvăluit actrița pentru Click.

ADVERTISEMENT