ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gică Craioveanu, blocat la Madrid de pandemie: „Este foarte, foarte grav. Nu mai avem voie să mergem câte doi în mașină”

Autor: Francisc Oprea | 24.03.2020 | 21:20
Gică Craioveanu, blocat la Madrid de pandemie: „Este foarte, foarte grav. Nu mai avem voie să mergem câte doi în mașină”
Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universității Craiova

Gică Craioveanu dezvăluie că situația din Spania este critică, iar oficialitățile iau măsuri din ce în ce mai drastice pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu, speriat de situația din Spania

Spania este una dintre cele mai afectate țări europene de pandemia de coronavirus, fiind confirmate peste 2.000 de decese, iar Gică Craioveanu, fostul internațional român, stabilit la Madrid, dezvăluie că situația devine din în ce mai îngrijorătoare.

Directorul de imagine al Universității Craiova susține că autorităție spaniole recurg la măsuri din ce în ce mai drastice pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

Este foarte, foarte grav! Nu mai avem voie nici să mergem câte doi în aceeași mașină.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte multe cazuri. Se apropie de 30.000 de cazuri și este una dintre țările cu cea mai bună asistență medicală din țară. Guvernul a fost surprins nepregătit.

Eu sunt obișnuit să ies, să mă duc să alerg, dar, din păcate nu am ce să fac acum. Eu comentam 8 meciuri pe weekend, acum comentez cu fiul meu”, a declarat Gică Craioveanu la TV Digisport

„M-a oprit Poliția și m-a trimis acasă”

Recent, directorul de imagine al Universității Craiova a dezvăluit un moment inedit pe care l-a trăit. Craioveanu susține că a fost oprit de polițiști și trimis înapoi acasă.

Mie îmi place să mă duc, să alerg, să ies. Nu îmi place. Eu sunt o căpriță, mai de munte. Stau în casă de patru zile, nu-mi place.

ADVERTISEMENT

Dacă mă duc și după pâine mă ceartă copilul. Trebuie să luptăm, mergem înainte.

Eu mă duc să alerg, să fac un pic de efort, mă mai ascund, dar tot te prind, e foarte multă poliție în Spania, a intervenit și Armata. Pe mine m-a oprit și m-a trimis acasă”, recunoaște Gică Craioveanu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!