Sport

Gică Hagi a răbufnit după declarația lui Mihai Rotaru. “A uitat că noi i-am bătut de fiecare dată”

Gică Hagi a fost nervos după declarația făcută de Mihai Rotaru la finalul meciului CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2.
17.03.2024 | 00:23
Gica Hagi a rabufnit dupa declaratia lui Mihai Rotaru A uitat ca noi iam batut de fiecare data
Gică Hagi, despre declarația lui Mihai Rotaru. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la Universitatea Craiova a declarat că se luptă cu doar două echipe pentru locul 2 în SuperLiga. După declarația dată de Mihai Rotaru, Gică Hagi s-a arătat nervos și l-a atacat pe finanțatorul oltenilor.

Gică Hagi a răbufnit după declarația lui Mihai Rotaru. “A uitat că noi i-am bătut de fiecare dată”

Gică Hagi s-a arătat deranjat de ceea ce a spus Mihai Rotaru după victoria oltenilor cu CFR Cluj. Tehnicianul celor de la Farul nu a fost de acord cu declarația dată de patronul celor de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Rotaru susține că în lupta pentru locul 2 se va duela doar cu CFR Cluj și cu Rapid, iar Hagi a răbufnit. “Regele” a adus aminte de cele două victorii din acest an pe care Farul le-a avut în fața formației din Bănie. Totodată, Hagi a mai menționat și faptul că Farul este campioana în exercițiu, iar acest lucru face ca echipa din Constanța să merite mai mult respect.

“Am văzut intervenția domnului Rotaru. A zis că se luptă cu CFR și cu Rapid. A uitat că noi i-am bătut de fiecare dată, probabil campionii României nu trebuie băgați în seamă. Nu a uitat, a zis atât de apăsat. A uitat că l-am bătut de două ori.

ADVERTISEMENT

Păi cine-i Farul? E la Constanța, e departe. Am bătut Rapidul, de asta am vrut să intervin. Noi suntem campionii României, să nu uite. E o lipsă crasă de respect. Probabil dânsul are mai multe informații. Sunt supărat. Dânsul probabil știe mai multe în afara terenului. Nu știu. Eu vorbesc despre teren. În teren, l-am bătut de două ori.

Am bătut-o de două ori pe Craiova în acest an! Eu zic că am fost în față, cu cele bune, dar ne omiteți, noi nu suntem între ele. Noi nu suntem pe nicăieri, dar suntem acolo!

ADVERTISEMENT

“200% o să mă bucur dacă o bate Sepsi pe FCSB”

Mai avem nouă meciuri importante, puncte importante. Mă bucur că a bătut Craiova la CFR, mă bucur că noi am bătut-o pe Rapid, o să mă bucur dacă noi o batem pe FCSB, că o se încingă lupta la titlu.

Lupta la titlu devine mai importantă. 200% o să mă bucur dacă o bate Sepsi pe FCSB, asta vreau, se încinge lupta la campionat. 

ADVERTISEMENT

El a făcut o mare greșeală, pentru că e o lipsă crasă de respect. E echipa campioană, echipa care l-a bătut de două ori. Probabil de asta e supărat, că l-am bătut de două ori.

Noi suntem la Constanța, încercăm să facem un fotbal bun, să jucăm fotbal mai bine decât ei, chiar dacă n-am bugetele lor”, a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Ce a spus Mihai Rotaru

“Nu mă interesează de FCSB. Nu suntem în luptă cu FCSB. Noi suntem în luptă cu CFR Cluj și Rapid. Când o să fim la două puncte de FCSB, atunci o să mă intereseze”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT